2777
2789
عنوان

دوستان معلم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست
ببین اصلا برام فرق نداره ولی ثبت نامشم نمیدونم کی هست 🤦🏻‍♀️ الان خوندم یجاها نوشته امسال نمیشه سال ...

نه عزیزم اگه دانشگاه فرهنگیان هدفته باید برای ۱۴۰۵ بخونی من خودم کنکورش رو دادم میدونم ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اگه دانشگاه فرهنگیان هدفته باید برای ۱۴۰۵ بخونی من خودم کنکورش رو دادم میدونم ..

خب اونجوری میترسم سنم بره بالا قبول نکنن 

متولد شهریور ۸۰ هستم اگر امسال ثبت نام کنم که سال دیگه کنکور بدم  همون ۲۴ سالمه دیگه درسته ؟

خب اونجوری میترسم سنم بره بالا قبول نکنن متولد شهریور ۸۰ هستم اگر امسال ثبت نام کنم که سال دیگه کنکو ...

خب عزیز دلم باید زودتر برا امسال ثبت نام میکردی تموم شد دیگه آذر ماه پارسال ثبت نامش بود یه ماه دیگه هم کنکوره

شما شهریور امسال ۲۴ سالت پر میشه و متاسفانه دیگه نمیتونی ثبت نام کنی تا قبل اینکه ۲۴ سالت پر بشه میتونی ثبت نام و آزمون بدی ..‌ حالا هم عیبی نداره اگه مدرک لیسانس داری بشین برا استخدامی بخون .. برای اطمینان هم با یه مشاور مورد اعتماد مشورت کن که مطمئن بشی من درست میگم یا شرایط فرق کرده ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چجوریه میتونی یکم توضیح بدی ؟؟

ببین من زیاد اطلاع ندارم ولی میدونم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی این رشته های دبیری را داره. دفترچه کنکور سراسری پارسالو دانلود کن ببین چجوریه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.