2777
2789
انگار هدیه از طرف تشریفات عروسیشون بوده چون اسم تشریفات همه جا حک شده کلیییی تبلیغه براشون

حالا اين يه مورد ممكنه هديه بوده باشه 

اما از وفتي سر زبونا افتاده ميبينم كه كارهايي ميكنه كه بيشتر مختص دختراي نوجونيييه كه اول عشق و حال و ناز كردنشون براي جناب شوهره و شوهره هم با تمام وجود نازشو ميخره 

ياد دوران عقد خودم ميفتم ميگفتم آ شوهرم آلبالو به دست بود الان دهنم از آ.   جر بخوره نميدونه چي ميخوام 😂😂😂😂😂😂

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا دست برنمیداره ازین کاراش حالا یه سریا میان میگن چیکار به زندگی خصوصی مردم دارین؟؟؟ زندگی ...

زندگی خصوصی یعنی کسی نفهمه چی توش میگذره نه که این ، کم مونده تاریخ پریوداشم بنویس 

نمیدونم چرا همش فکر میکنم اینکارا رو میکنه که خوشبختیشو جااااااار بزنه و به بقیه بگه زندگی دومم خیلی ...

ی بارم خانما بعد از طلاق خوشبخت بشن چی میشه؟ایشالا ی روزی بشه تمام خانما اینجوری موفق بشن بعده طلاق به زندگی بهتر از قبل ادامه بدن و مظلوم واقع نشن

قضاوت نکنیم!

اصلا دوس ندارم درمورد کسی اینطوری نظر بدم ولی متاسفانه ایشون جوری رفتار میکنن که دهن آدمو باز میکنه. کاری به این حاشیه هاش ندارم ولی ایشون بدون سواد کافی تو هر زمینه ای نظر میده و هرروز یه رنگه، منظورم بیشتز عقاید سیاسی مذهبی اجتماعیشه. الان تازه میفهمم نادر فتوره چی بیراه نمیگفت.

کاش بعضی هنرمندا وقتی اطلاعات درست ندارن تریبون غلط واسه یه عده نشن

در مورد به نمايش گذاشتن زندگي خصوصي 

متاسفانه اينستا شده ويترين زندگي ها 

همه الان از لحظات شادي كه دارن عكس ميگيرن و ميزارن و بازيگرا و ورزشكارا از اين قاعده مستثنا نيستن 

مردم عادي هم كه شورشو در اوردن 

امروز عكس لاو تركوندن ميزارن فردا عكس برگه طلاق و سينگل بودنشون. جار ميزننن

متنفرم از اينستا 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
زندگی خصوصی یعنی کسی نفهمه چی توش میگذره نه که این ، کم مونده تاریخ پریوداشم بنویس 

عزیزم معنی زندی خصوصی این نیس

حریم خصوصی جاییه که دیگران حق دخالت واظهار نظر در اون حبطه رو ندارن، نه اینکه دیگران نفهمن!

مثلا بچه دار شدن یا نشدن یه زن وشوهر موضوعیه که همه میفهمن ومتوجهش میشن اما مربوط به حریم خصوصی زن وشوهره. کسی حق اظهار نظر ودخالت در این مورد رو نداره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

من نميگم زندگي خصوصيشه ،اصلا نيست ،اتفاقا اين ها رو ميذاره كه مردم ببينن و كامنت بذارن 

اما اميدوارم يه روزي اونقدر همه خانوم هاي سرزمينم خوشحال باشن و اون جوري زندگي كرده باشن كه دوست دارن ،تا از ديدن اين تصاوير دل ازرده نشن

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي