2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بھارہ رھنما تحصیل کردہ تو چند رشتہ است 😳 قضیہ چیہ؟  

هرکی تو رشته حقوق و تئاتر تحصیل کرده میتونه بیاد روبروی مردمش وایسه و بگه حق اعتراض ندارین؟!

ضمنن ایشون توییت کرده بودن فوق لیسانس حقوق "غذایی" (!) دارم 😂 بهرحال مدرک گرفتن تو ایران میدونین که لزوما سواد نمیاره، اون بالاییا همه دکترن

ضمنن من حرفم سواد سیاسی اجتماعیه

ای بابا دست برنمیداره ازین کاراش حالا یه سریا میان میگن چیکار به زندگی خصوصی مردم دارین؟؟؟ زندگی ...

مهران مدیری در دورهمی میگفت کسی که صبح بیدارمیشه صبحانه میخوره عکس میذاره..گل بو می کنه عکس میگیره میذارا..سوار قایق میشه عکس میگیره منتظر نظرمردم باشه...چون خودش داره اونها رو دعوت به شخصی ترین مسائل زندگیش میکنه......‌

من نميگم زندگي خصوصيشه ،اصلا نيست ،اتفاقا اين ها رو ميذاره كه مردم ببينن و كامنت بذارن  اما ام ...

دقیقا همینه

حالا اگه یکی بیاد از ماجرای طلاق وبدبختیش بگه، کسی نمیگه حریم خصوصیه و...

ما ها انگار بیمار شدیم، تحمل دیدن شادی دیگران رو نداریم

به نظر من اصلااااااا اشکالی نداره یکی شادی وخوشبختیش رو نشون بده

انقدر غم ودرد ومشکلات رو دیدیم، نحوه برخورد با این مدل عکس ها ونوشته ها رو بلد نیستیم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

خیلی تعجب میکنم یه عده میگن این زن قویه و ال و بل زن قوی ندیدی حتما زن قوی نسرین ستودست زن قوی زهرا نعمتیه زن قوی اون زنایی هستن که جلو حرف زور جلو محدودیت جلو بی عدالتی وایمیستن

واقعا چقدر این چیزا براش آرزو بوده و دست نیافتنی...اینی که اونقدر ادعاش میشه و میگفت ۲۴ ساله دراین مملکت کارکردم حق دارم خوب زندگی کنم...اینه وضع تحقق رویاهاش و حال و روزش..وای بدل زنهای معمولی عزیز جامعه مون..

هرکی تو رشته حقوق و تئاتر تحصیل کرده میتونه بیاد روبروی مردمش وایسه و بگه حق اعتراض ندارین؟! ضمنن ا ...

در جریان این موضوع نیستم اصلا🤔 

دلیل نمیشہ چون ھنرپیشہ دوست داشتنی ھست برا مردم بخواد تعیین تکلیف کنہ😓🖐🌹

چراهمه طاقت دیدن خوشبختی دیگران رو دارن چون دقیقا به همون مقدار انرژیش بخود آدم بر میگرده..اما خنده های تصنعی و قاب گرفتن کارت بعداز پنج ماه و غیره سبک ارائه خوشبختی نیست.

یک چیز دیگه ست...........

از زندگى قبلش ماخبر نداريم ،شايد اين كاراش يه تودهنيه به يه نفر يا يه عده وگرنه قبلا اينطورى نبود ،اميدوارم ارامش داشته باشه

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

کلا نظرا درمورد این ادم به این جملات خلاصه میشه:

زن قوی ایه

خوشحالم خوشحالیشو میبینم

نشون داد طلاق اخر زندگی نیست

هر چی هم باشه باز آدم چیپ و سطحی ای هست و هیچی این حقیقتو عوض نمیکنه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم معنی زندی خصوصی این نیس حریم خصوصی جاییه که دیگران حق دخالت واظهار نظر در اون حبطه رو ندارن، ...

نه منظورم به بهاره رهنما بود که همه چی شو داره میگه 

تعاریف این دو مورد از نظر من هم فرق می کنه نمیشه تلفیق کرد

کلا نظرا درمورد این ادم به این جملات خلاصه میشه: زن قوی ایه خوشحالم خوشحالیشو میبینم نشون داد طلا ...

اگه معیار قوی بودن و خوشبخت بودن اینه پس همه دافا و شاخای اینستا الان برا خودشون diva هستن