2777
2789
اگه معیار قوی بودن و خوشبخت بودن اینه پس همه دافا و شاخای اینستا الان برا خودشون diva هستن

امثال اون کمم نیستن اتفاقا. از همین گرفته تا  بهنوش بختیاریو بقیه...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

دقیقا همینه حالا اگه یکی بیاد از ماجرای طلاق وبدبختیش بگه، کسی نمیگه حریم خصوصیه و... ما ها انگار ...

كاملا باهاتون موافقم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه معیار قوی بودن و خوشبخت بودن اینه پس همه دافا و شاخای اینستا الان برا خودشون diva هستن

داف ها وشاخ ها چه ربطی به بهاره رهنما دارن؟!

ایشون برعکس تابوی احمقانه جامعه ما که خیلی از شادی ها وخوشی ها وحتی ازدواج موفق وخوب رو برای زن های مطلقه بد میدونه، عمل کرد، تلاشش رو کرد خوشبخت بشه وطلاقش پایان زندکیش نباشه. پس ادم قوی ای هست

واینکه دوس داره عکس هاش رو به اشتراک بذاره یه موضوع شخصیه واصلا بد نیس. همه جای دنیا خیلی از سلبریتی ها وهنرپیشه ها وحتی مردم عادی این کار رو انجام میدن وواقعا هم کار بدی نیس. اصلا هدف از ایجاد شبکه های اجتماعی هم همینه دیگه

به نظرم کسایی که با این موضوع مشکل دارن اصلا نباید اینستا وتلگران وتوئیتر و... رو استفاده کنن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
داف ها وشاخ ها چه ربطی به بهاره رهنما دارن؟! ایشون برعکس تابوی احمقانه جامعه ما که خیلی از شادی ها ...

اولا که ایشون قوی نیست و فقط خوش شانسه اهان حرف از سلب ها شد پس یک نگاه به پیج بزرگان دنیااا بندازیدد قول میدم اینجور شوآف ها رو نبینید هم سن های ایشون و یکی از قدرتمند ترین زنان هنرمند دنیا مدانا رو ببینید دیدگاهش رو مقایسه کنید البته مسال زیاده

اولا که ایشون قوی نیست و فقط خوش شانسه اهان حرف از سلب ها شد پس یک نگاه به پیج بزرگان دنیااا بندازید ...

بخوایم اینجوری در نظر بگیریم همه ادم های موفق خوش شانس هم بودن، یکی تو خانواده خوب به دنیا اومده، یکی چهره خوبی داشته، یکی هوش بالایی داشته، یکی همسر خوبی داشته، یکی استعداد خاص وخوب داشته و... همه اینا خارج از اختیار ماست ومیشه اسمش رو گذاشت خوش شانسی

ضمنا قرار نیس همه ادما یک شکل باشن وطرز فکر وجهان بینی یکسان داشته باشن که مورد پذیرش واقع باشن

من به شخصه نه پیج این خانم رو فالو میکنم نه چیزی ازش یاد میگیرم، در کل فقط براش احترام قائلم واز هوادارانشون نیستم اما به خودم ابن اجازه رو نمیدم که تفاوت ایشون رو با ادم های مورد علاقه ومورد پسند خودم، دلیل بد بودن ایشون بدونم! 

بخوایم اینجوری در نظر بگیریم همه ادم های موفق خوش شانس هم بودن، یکی تو خانواده خوب به دنیا اومد ...

خوب منم حق دارم نظرم رو بدم خود ایشون این اجازه رو دادن به ما که وارد زندگیشون بشیم پس کسی دیگه حق نداره حق انتقاد رو از من بگیره در ضمن پیدا کردن همسر پولدار قدرت نمیخواد جانم نشان دادن زرق و برق زندگی به مردمی که حداقل ۸۰% شون در سطح متوسط هستن قدرت نیست هرچند که میدونم متوجه منظورم نخواهید شد 

بخوایم اینجوری در نظر بگیریم همه ادم های موفق خوش شانس هم بودن، یکی تو خانواده خوب به دنیا اومد ...

اگر بنا رو بر درستی نطرشما بدارییم دنیا جهان بخت خیلی قوی تر و موفق تره چون بعد از اون شکست عشقی بزرگ مرد بسیاررر پولدارتر و خوشتیپ تر از همسر ایشون پیدا کرده😑😑😑😑

اگر بنا رو بر درستی نطرشما بدارییم دنیا جهان بخت خیلی قوی تر و موفق تره چون بعد از اون شکست عشقی بزر ...

من هرگز نگفتم قویه چون همسرش پولداره!!!

کجای کامنت من همچین حرفی نوشته شده بود؟

ایشون قوی هستن چون سعی میکنن از اول زندکیشون رو بسازن وشاد باشن وتو جامعه ای که زن مطلقه ی بچه دار وبا سن ایشون رو به دوزی از شادی وزندگی مشترک مجدد محکوم میکنه، ایشون سعی کردن تن به تابوهای غلط ندن

ثروت همسرشون هم موضوع مهمی نیست از نظر من که بخوام ملاک خوشبختی یا قوی بودن لیشون قرارش بدم

من هرگز نگفتم قویه چون همسرش پولداره!!! کجای کامنت من همچین حرفی نوشته شده بود؟ ایشون قوی هستن چون ...

دوستم نظرشما محترمه.خوندم همشو. هرکس حق داره نظرشو بگه..شما بگی..من بگم..دیگران..همه..

اینجافقط داریم تبادل نظر میکنیم ناراحتی بینتون پیش نیاد خدای نکرده.

اخه ایشون که نماینده یونیسف بودن و در خیریه های مختلف شرکت دارن دیگه چراباید با گذاشتن اون موتور های گرون ...تفریحات اخرهفته و کارت طلا نمایش زندگی جدیدش رو ارائه کنه؟ بالاخره آدم ازبعضی ها بیشتر انتظار داره.. اما رهنما گویا فرد یا افراد خاصی مدنظرشه و برای نشان دادن رنگ و لعاب زندگیش داره اینکارو میکنه و اتفاقا همین گویای این  واقعیته که قوی نیست...درونش خرد شده..لبخندش تصنعیه..داره تمام زورش رو میزنه..ادمی که خوشه با همسرش میره سفر خرید تفریح...هرازگاهی هم یه عکس...مثل همه ی ادمها. حالا یکی نداره عکس از چلوکباب خوردنش میذاره که همونم براش ارزوئیه یکی ببشتر..اما اینکه کارت طلا باشعرش بعداز پنج ماه تقریبا بذاری واقعا ملت بچه نیستن که..حق دارن نظر بدن..خودش دوست داره..حتیئیی در نذری پختنش هم حتما دیدین چی میگه..امیرخسرو بیا سعی کنیم اونایی که اذیتمون کردن رو ببخشیم همش رو عده ی خاصی زومه..اونایی که بهش متلک گفتن و غیره..خب بااین عکسای موتور قایق ماشین و..که حرفها تمومی نداره...بغض داره.اووه شرمنده چه طولانی...