2777
2789
عنوان

نتیجه ی آشنا کردن دوستاتون باهم

214 بازدید | 17 پست

به هیچ عنوان اینکارو نکنید و نگید این آدم فرق داره،دوستتاتونو که باهم آشنا کنی دردو دلشون میشه غیبت راجب تو و کلا دیگه میپیچوننت و خودشون دوتا میمونن،اگر میخوایید دوستاتونو از دست ندید با هیچکس آشناشون نکنید😑من کردم الان استوریشو باز کردم دیدم باهم رفتن سفر بدون اینکه به من بگن اونم کسی که از شش سالگی باهاش دوستم و گفتم این یکی فرق داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانمم دو تا از همسایه و دوستاش رو باهم آشنا کرد. الان اون دوتا شدن دوست جون جونی دیگه کار به مامانمم ندارن. مامانمم همیشه میگه من باهم آشناشون کردم ولی دیگه محل من نمیدن

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
من ک خیلی دلم میسوزه تا بهش فکر میکنم

راستش منم دلم برای خودم و محبت هایی که به این آدما کردم سوخت ولی واقعا بحثه لیاقته مطمئنا همینا چن سال یا خیلی کمتر دیگه باهم به مشکل میخورن دوباره میان سمتم ولی این سری دیگه نه من رو دارن نه هم دیگه!

من انقدر دوستای بدرد نخورمو حذف کردم ک دیگ تنها موندم🙂

راستش منم بعد حذف کردن این دوتا کاملا تنها شدم چون واقعا تمام تفریحام با این دوتا بود ولی وقتی پیششون میشینیم بیشتر عذاب میکشم یا احساس ناکافی بودن بهم دست میده و یا مجبورم هزاران بار خاطراتی رو ازشون بشنوم که من توشون نبودم به خواسته ی خودشون، دیگه چه دوستی بین ما میمونه؟🙂از یه طرفم احساس بدی دارم چون به قول خواهرم دوستی های خیلی بدتر از اینم هست مثلا طرف دوست پسر یا شوهر دوستشو بلند میکنه و پیش خودم میگم نکنه باید با همینا میساختم؟🤦🏽‍♀️

راستش منم بعد حذف کردن این دوتا کاملا تنها شدم چون واقعا تمام تفریحام با این دوتا بود ولی وقتی پیششو ...

میدونم چی میگی عزیزم کاملا درک میکنم

شاید منطقی نباشه ولی منم بین دوستام ک باهم میشستیم ب صحبت وقتی می‌شنیدم خیلی جاها رفتن و حتی ب من تعارفم نزدن عذاب میکشیدم همش خودخوری میکردم ک حتما من خیلی حوصله سر برم 

بارها و بارها این موضوع برام پیش اومده اونم با چندین دوستم🙂