2777
2789

ما خونه ایم 

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                               یه چیزایی هست که یهو تموم میشن. مثل صبر آدما، مثل اعتمادشون ، مثل محبتای از ته دلشون.... 🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیششش

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

زیاد خوب نیستم،تو خونم شوهر بیچارم ۴ماهه حقوق نگرفته فردام مهمون میاد خونمون اینقد غصه خوردم که حس میکنم قفسه سینم میسوزه و تپش قلب شدید گرفتم،چرا خدا ما رو نمیبینه؟؟؟چرا یه بلای سر ظالمایی که حق مردمو میخورن نمیاره؟؟؟چرا عدالت وجود نداره؟؟؟

خواستیم بریم شهرمون

یه ادم بیشعوری خودش دعوت کرد خونمون ، حتی گفتیم ما میخوای بیایم گفت اشکال نداره کلید خونتون بدین من بلیط گرفتم دیگه

ما هم نمیریم

قبل عید تاپیک زدم که استوری بزارم کسی نیاد خونمون، همه من و خوردن که مهمون نواز نیستی و تاپیک ترکید

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒