2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بالای سی لطفا متاهل و بچه دار ترجیحا

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 94 پست

وای خدا باورم نمیشه

من دقیق برعکس شمام

خیلی ناراحتم که همسرم اول من براش مهم هستم بعد بچه ها

اون ها حاصل زندگی مون هستن

توقع دارم تو هر مشکلی اول سپر بلای اونها باشه نه من 

عشق والدین به فرزند بنظرم قوی تر از همسری هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بله سیاست ندارم درسته من اصلا نخواستم مقایسه کنم ی آدم بیشعوری تو جمع این سوال رو از همه کرد و تنها ...

از قبل ناراحتی نداشتین 

؟

شایدم شوهرت عقده ایه یا از قبل عقده کرده 

به نظرم اصلا بابت این رفتارش اعتراض نکن چون بدترشو تکرار میکنه و معمولی رفتار کن ... 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم عزیزم چقدر حس کردم حال بدتو💔💔💔 ولی خب ابن دلیل نمیش شمارو دوس نداشت باشه دیگ ادامه نده ...

وقتی ریشه یابی میکنم میبینم که شاید چون هیچ تکیه گاه عاطفی امنی تو زندگیم ندارم اینطور حساس شدم. از طرف پدر و مادر و خواهر و برادر خیلی ساپورت عاطفی نمیشم. تنها دلخوشیم همین شوهرم بود 

عزیزم منم برای اینکه مقابله به مثل کنم بهش گفتم خیانت میکنم بهت و اونم خیلی بهش برخورد و رفت درخواست طلاق داد امروز 

منم از روی لجبازی استقبال کردم

از قبل ناراحتی نداشتین ؟شایدم شوهرت عقده ایه یا از قبل عقده کرده به نظرم اصلا بابت این رفتارش اعتراض ...

اتفاقا نه اصلا 

باهم خوب بودیم همش کنارش نشسته بودم و خوش و بش میکردیم باهم 

از غصه و ناراحتی خوابم نمی‌بره

حالا جالبه اون دست رو پیش گرفته که چون اسم خیانت رو آوردی تیر خلاص زدی و طلاقت میدم 

وای خدا باورم نمیشهمن دقیق برعکس شمامخیلی ناراحتم که همسرم اول من براش مهم هستم بعد بچه هااون ها حاص ...

خوش بحال شما... 

منم مثل همسر شمام تا حدی ... 

شده شوهر بی انصافم رو ترجیح داده باشم به بچه ها

شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟ اینکه حس کنی شوهرت با این پاسخ به طور غیر مستقیم گفته دوستم نداره. ...

ناراحت میشدم و شاید یه واکنشی میدادم

ولی در این حد که مثلاً همونجا بگم اتفاقا منم همین طور ، بچه هام برام اولویت اولن...

ولی...

یادمه مامان بابام همیشه میگفتن اولویت اولم همسره...و حال ما بچه ها خیلی خوب میشد...یه حس امنیت میداد...

ناراحت میشدم و شاید یه واکنشی میدادمولی در این حد که مثلاً همونجا بگم اتفاقا منم همین طور ، بچه هام ...

نه هیچی نگفتم اونجا ...

یعنی جا خوردم که همسرم این رو گفت مثلا برادرش به شوخی و خنده رد کرد و اصلا جواب نداد به این سوال فقط شوهر من دلم رو شکوند... 

دقیقا کار پدر مادر شما درسته و هم عقیده ام 

چقدر خجسته ای ک واس همچین چیزی طلاق میگیرینمیدونی چیا از همسرم سنیدمو چه رفتارایی

بخدا خجسته نیستم... 

غم من شاید به اندازه ی غم تو بزرگ باشه 

مثل کسی هستم که فقط ی دارایی داشت و اونم از دست داد ی شبه

شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟ اینکه حس کنی شوهرت با این پاسخ به طور غیر مستقیم گفته دوستم نداره. ...

ناراحت شدن حق داری یکم ب خودت زمان بدع اروم بسی بعد با همسرت صحبت کن و بگو اون حرفت الکی گفتی فلان. و اصلا حرفش ب معنی اینکه دوست نداره نبود و نیست. بالاخره سنگ نیست ادمه دل داره. ۱۲ساله زندگی میکنین و ازت‌بچه داره و تو خبلی شرایط کنار هم بودین معلومه ک وافن دوست داره. اون حرفو بگه ولی یکم ب رفتار و... نگاه کنی میفهمی دوست داره

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

خب خودتم قطعا جواب مستقيمت اين نيست سريع بگي شوهرم انتخاب ميكنم

والا جواب اين سوالاي بيخودي فقط ميتونه دل  نوجوانا نامزدا توي سن عشق و عاشقي  رو خوش كنه يا بشكنه از شما ك سالها زتدگي كردي بچه داري بعيد هست مگه اينكه سنت كم باشه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب خودتم قطعا جواب مستقيمت اين نيست سريع بگي شوهرم انتخاب ميكنموالا جواب اين سوالاي بيخودي فقط ميتون ...

من اگر این سوال رو ازم بپرسن هیچی نمیگم و جوابی نمیدم یا میگم هر دو  . فرقی نمی‌ذارم. 

اما جیگرم آتیش گرفت از جواب شوهرم. یعنی حس زنی رو دارم که بهش خیانت شده ... 

ناراحت شدن حق داری یکم ب خودت زمان بدع اروم بسی بعد با همسرت صحبت کن و بگو اون حرفت الکی گفتی فلان. ...

میدونم کلیک کردن رو اين موضوع اصلا خوب نیست 

اما ی حس خیلی خیلی بدی بهم انتقال داد

ی حس ناامنی ی حس تنهایی عمیق... 

داغون شدم... 

انگار چهره ی واقعیش برام نمایان شد

دیشب تا صبح خوابم نبرد