2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بالای سی لطفا متاهل و بچه دار ترجیحا

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 94 پست
منم سرم به زندگیم گرم بود ... شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟ اینکه حس کنی شوهرت با این پاسخ به طو ...

این بحث از اولش پوچ و بی معنیه ، چون اگه اتفاقی بیفته آدما اصلا قابل پیش بینی نیستن . 

مردا همینجوری حرفاشون هر روز عوض میشه وای بروزی که سر این حرفش قمار کنی اونم با چی ببازی ؟ تهدید به خیانت 

خیلی جدی گرفتی همه چیو خیلی 

هیچ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سرم به زندگیم گرم بود ... شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟ اینکه حس کنی شوهرت با این پاسخ به طو ...

نه اصلا ربطی نداره من عاشق همسرم هستم ولی همیش الویتم پسرمه

خانوم شما سیاست کافی رفتاری نداری اصلا نباید خودتو تو جایگاهی بزاری که بخوای مقایسه بشی اینجوری ارزش خودتو پایین میاری 

آدم دوست ندارن کسی ازشون گدایی محبت کنه کاری کن دوست داشتنی بشی جای اینکه به زور خودتو تو دل کسی جا کنی 

دوست داشته شدنم بخشی از زندگیه وقتی تمام تمرکزت رو بزاری رو آدما معلومه یه روز نا امیدت میکنن ..وقتشه که بری به ابعاد دیگه زندگی فکر کنی وقتی خودتو بخوای برا بقیه هم دوست داشتنی میشی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حست اشتباهه! یعنی تا حالا که حرف نزده بود حس میکردی دوست داره الان که حرف زده حس میکنی دوست نداره؟پس ...

عزیزم آخه وقتی دوباره آروم ازش پرسیدم دوباره گفت آره بچه هام

آتییش گرفتم. 

خصوصا اینکه موقع برگشت بهش گفتم بین مادرت و بچه هات چی؟ سکوت کرد هیچی نگفت حتی اگر اونجا هم باز میگفت بچه هام نمیسوختم تا این حد... 

امروز ی مشاور بهم گفت شاید تله رهاشدگی داری که اینقدر حساسیت نشون دادی 

نمیدونم واقعا...  

خانوم شما سیاست کافی رفتاری نداری اصلا نباید خودتو تو جایگاهی بزاری که بخوای مقایسه بشی اینجوری ارزش ...

بله سیاست ندارم درسته 

من اصلا نخواستم مقایسه کنم ی آدم بیشعوری تو جمع این سوال رو از همه کرد و تنها کسی که با جدیت جواب داد شوهر من بود ... بقیه به شوخی و خنده ردش کردن

این بحث از اولش پوچ و بی معنیه ، چون اگه اتفاقی بیفته آدما اصلا قابل پیش بینی نیستن . مردا همینجوری ...

چه جالی گفتی قمار... 

آره تازه تحریک ش هم کردم که تو عرضه نداری طلاقم بدی 

اونم رفت درخواست داد 

کاش یکی درکم می‌کرد که چی میگم 

چرا اینو گفت شما پرسیدی یا توی بحث گفت

من اصلا با این سوال کردن‌ها مخالفم

تو جمع کسی به شوخی سوال کرد و شوهر منم جدی جواب داد که بچه هام!

اون لحظه خندیدم 

اما چند دقیقه بعد تو گوشش گفتم واقعا راست گفتی؟ گفت آره 

و من همونجا شکستم... 

احساسم جریحه دار شد بدجوررر😭

من اصلا با این سوال کردن‌ها مخالفمتو جمع کسی به شوخی سوال کرد و شوهر منم جدی جواب داد که بچه هام!اون ...

الهی بگردم عزیزم چقدر حس کردم حال بدتو💔💔💔 

ولی خب ابن دلیل نمیش شمارو دوس نداشت باشه دیگ ادامه نده بحثشو خودتو اذیت نکن حتی ممکنه جوابای الکی بهت بده ک بیشتر بشکنی 

این حرفای عاشقانه صد من یه غاز و ول کنتو زندگی واقعی ، اشتباهه که دلخوشی آدم عشق و علاقه شوهر و بچه ...

وقتی ریشه یابی میکنم میبینم که شاید چون هیچ تکیه گاه عاطفی امنی تو زندگیم ندارم اینطور حساس شدم. از طرف پدر و مادر و خواهر و برادر خیلی ساپورت عاطفی نمیشم. تنها دلخوشیم همین شوهرم بود