2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بالای سی لطفا متاهل و بچه دار ترجیحا

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 94 پست
چجوری فهمیدی؟؟؟؟ عزیزم هیچوقت از این سوال ها از هیشکی نپرس هر کس جایگاه خودش رو داره مثل اینه که به ...

من نپرسیدم 

فامیل بی شعورش ازش پرسید تو جمع و اینم اینطور جواب داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظارم ازش بیشتر بوددر واقع کسی ازش این سوال رو کرد و اون سریع جواب داد بچممیتونست سکوت کنه و حرفی ...

شاید جلو‌بچهات گفته ک دلشون نشکنه چون بچن و ممکنه حس ناکافی بودن یا بی ارزشی بهشون دست بدع . قرار نیس همچیو‌مستقیم جلوبچها بگه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تنها چیز با ارزشی که داشتم تو زندگی همین بود

بنظرم بجا اون حرف بابد بهش میگفتی ناراحتیت نه تون حرفو بزنی. برین صحبت کنین درست شه این موضوع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اون گفت بچه ها مهم ترن فقط حرف زد تو هم گفتی بهت خیانت میکنم فقط حرفشو زدی. ببین الکی الکی بخاطر د ...

میدونی چون اهل دلجویی نیست و از دلم در نمیاره هیچ وقت خواستم منم تلافی کنم که دردش بیاد

بله اصلا نباید مقایسه کرد کلا اما اون اشتباه کرد

اون باید میگف هرکدام جای خود دارد سابد بچهاتون اونجا بودن اینو گف. 

شاید جلو‌بچهات گفته ک دلشون نشکنه چون بچن و ممکنه حس ناکافی بودن یا بی ارزشی بهشون دست بدع . قرار نی ...

عزیزم اصلا نباید جواب میداد 

آدمی هست که عجول نیست تو صحبت کردن 

اما برای این سوال سریع جواب داد 

ماتم برد !! 

اره بالغانه نبود رفتار مقبول دارماما سوختم از حرفش اصلا چهره اش و حالت حرفش رو نمیتونم فراموش کنمتنه ...

این حرفای عاشقانه صد من یه غاز و ول کن

تو زندگی واقعی ، اشتباهه که دلخوشی آدم عشق و علاقه شوهر و بچه باشه

هرکدام یه جور بی وفا هستن

از اول نباید انقد امید بست...

موندم چه شوهر خوبی داری که تا الان بعد ۱۲ سال، تازه فهمیدی اینو.

منم شوهرم در کل خوبه ولی سال دوم سوم بعد عروسی فهمیدم این موضوع رو...

عزیزم اصلا نباید جواب میداد آدمی هست که عجول نیست تو صحبت کردن اما برای این سوال سریع جواب داد ماتم ...

چی بگم والا. 

تنها چیز با ارزشی که داشتم تو زندگی همین بود

چقدر زندگیتون پوچ و خالیه!

اگه چیز با ارزش دیگه ای نمیبینی برو طلاق بگیر اونم که فایل کرده!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چقدر زندگیتون پوچ و خالیه!اگه چیز با ارزش دیگه ای نمیبینی برو طلاق بگیر اونم که فایل کرده!

شما جای من بودید چیکار می‌کردید؟؟ 

اینکه حس کنی شوهرت با این پاسخ به طور غیر مستقیم گفته دوستم نداره...