2777
2789
خونه ی یکی از آشناهااز این ظرفای مخصوص که شکلات داغ ازش شره میکنه داشتن و توش توت فرنگی میزدن و سرو ...

اخ اخ دلم خواست توش دونات بزنم بخورم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

فکر کنم منظور استارتر سبک پذیراییه و نه برخورد میزبان صد البته آدم به روی خوش کسی میره خونه کسی نه ...

درسته ولی از نظر من هر چی پذیرایی شلوغ تر باشه  مهمون کلافه تر میشه . 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم منظور استارتر سبک پذیراییه و نه برخورد میزبان صد البته آدم به روی خوش کسی میره خونه کسی نه ...

بله دقیقا، ولی برام جالب بود خوش اخلاق بودن اینقدر به چشم میاد، بهش دقت نکرده بودم، یعنی طرز پذیرایی متفاوتی نبوده؟

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

والا ما پریشب رفتیم مهمونی ای ک خودشون دعوتمون کردن شام رفتیم دختر صاحب خونه بقدری بی محلییییی کرد بهمون ک اصن جاخوردیم ب مامانم گفتم ااع چرا وقتی میاد خونه ی ما میگه میخنده حالا چون ما اومدیم اینه رفتارش😐مال ما برعکس شده همه تعریف میکنن ما هیچی🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نه کلا رو میز چیدن تو پیاله ها تو کریستال ریختن میزارن رو‌میزبعد فقط میگن بخورید فقط میوه و شیرینی و ...

منم یکی از اقواممون که بالای شهر همه چیز نوع عالیش و میچینن حتی از این میوه های عجیب گرون استوایی و غیره بعد اصلا جلوت نمیگیرن رو میز بزرگ وسط میگن بفرمایین از خودتون پذیرایی کنین هیچ کس دفعه قبلی روش نشد برداره فامیل نزدیکم هست همه میگفتن خواستن پز بدن ولی من دیدگاهم با بقیه متفاوته قشنگ رفتم هر چی دلم میخواست برداشتم خوردم تشکر هم کردم بنده خدا هزینه و زحمت کشیده بود ولی بقیه نرفتن بردارن 

منم یکی از اقواممون که بالای شهر همه چیز نوع عالیش و میچینن حتی از این میوه های عجیب گرون استوایی و ...

خب میدونی میزبان و هم باید شناخت دیگ کافیه ی چیزی بخوری همچین نگاه میکنه آدم خجالت میکشه

متوجه نشدم کدوم ظرفارو میگن، عکسشو میفرستی؟

من از این ظرفها تو نان سحر دیدم یه ظرف استیل بزرگ بود از توش شکلات میریخت مثل آبشار مانند بعد فروشنده میگفت دونات رو هر چقدر دوست دارین شکلاتی کنین منم خودمو خفه میکردم چند دور شکلات میزدم دونات این ظرفها کوچکترش هم هست مهمون توش میوه میزنه نوش جان میکنه تو مهمونیها چقدر دلم خواست خدا قسمت کنه فامیلا بخرن پذیرایی کنن ازمون خخخخخخخ

خب میدونی میزبان و هم باید شناخت دیگ کافیه ی چیزی بخوری همچین نگاه میکنه آدم خجالت میکشه

اخه بندگان خدا اصلا خسیس نیستن و نگاه نمیکنن نمیدونم چرا بقیه فامیلا برمیخوره حرکت اینا ولی من میرم خونشون چه کیفی میکنم همه میگن اینا میخان پز بدن درصورتیکه این جور نباید نگاه کرد من از داشتن اونا خوشحال میشم و بهشون افتخارم میکنم چون بالاتر میشنن و بهتر و بیشتر پذیرایی میکنن نباید منکر زحماتشون بشن و هیچی لب نزنن آخه میز به اون بزرگی چیدن برا مهمونا دیگه بردارن بخورن 

رفتم سرچ کردم این بودگویا بهش میگن ظرف آبشار شکلات

اینو حدود ۱۰ سال پیش داشتن

من که روم نشد بخورم☹️

ولی باکلاس بودن به نظرم 

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ممنون عزیزم

لطف کردی، اونوقت با این ظرف توت فرنگی رو چکار میکردن؟🤨🤨

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

وای وای نصف شبی دلمو بردی وای دونات و هی میغلتوندم توش چندین لایه شکلاتی میشد بعد میومدم میخوردم چقدر کیف میداد خیلی وقته رژیمم بعد زایمان تا الان