2777
2789
ممنون عزیزملطف کردی، اونوقت با این ظرف توت فرنگی رو چکار میکردن؟🤨🤨

خواهش میکنم

توت فرنگی، موز، و میوه های اینطوری رو بهش سیخ چوبی زده بودن بعد میتونستی یگیری زیر این آبشار شکلاتا، و شکلاتی کنی بخوری

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای نصف شبی دلمو بردی وای دونات و هی میغلتوندم توش چندین لایه شکلاتی میشد بعد میومدم میخوردم چقد ...

ببین ما به تعداد مهمونا کاسه آجیل و بشقاب میوه جلوشون میزاریم و گز و شیرینی جلوشون می گیریم، یعنی اون فامیل باکلاستون با میوه های استوایی میز رو آماده می چید و می‌گفت بفرمایید؟ 

برای شفای پدرم یه سوره حمد میخونی؟

وای وای نصف شبی دلمو بردی وای دونات و هی میغلتوندم توش چندین لایه شکلاتی میشد بعد میومدم میخوردم چقد ...

آره والا خیلییی هوس بر انگیزه😅

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

ببین ما به تعداد مهمونا کاسه آجیل و بشقاب میوه جلوشون میزاریم و گز و شیرینی جلوشون می گیریم، یعنی او ...

یه میز بسیار بزرگ که از شیر مرغ تا جون آدمیزاده میچینه و چند بار میگه لطفا خودتون از خودتون بفرمایید پذیرایی کنین انواع اجیل میوه تنقلات شیرینی خدا الهی بیشترش کنه برکتشون بده من همیشه دعا میکنم و به شدت معتقدم خدا به وسعت قلب آدمها بهشون میده ولی اینقدر دلشون بزرگه که عزینه و زحمت کشیدن دعوت کردن منظور بد ندارن ولی همه میشینن نگاه میکنن تا خودشون بیان جلوشون دولا راست بشن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

مادربزرگ من خیلی  جو شاهزاده طوری  داشت

از نواده های  قاجار بود ..اگن خصلتشم حفظ  کرده بود

مثل فیلما خونش  در و پنجره های رنگی داشت با مبلای  سیبز و قرمز  مخمل

خودشم خیلی  مقرراتی  بود

مثل  چی هم ازش  میتر سیدیم

توظرفای  نقره پذیرایی میکرد از  پیش  دستی  و میوه خوری  شیرینی خوری  اجیل  خوری  بگیر  تا سینی  و قندان جا دستمال کاغذی  و حتی  لیوانا که پایه نقره داشتن

خیلی  دارک نچسب

خونه اون یکی ماامان بزرگم که شمالیه میرفتیم وای خداااااااا عشقققققق  فوران میکرد از هنه جای اون خونه قدیمی

تشریفات نداشت بریز بپاش نداشت اما عشققققق  میریخت از همه جا