من قشنگ از طرز صحبت کردن افراد و اینکه روی چه نکته ایی زوم میکنن و حرص میخورن، میفهمم مشکلشون چیه. مثلا طرف تحصیلات نداره حالا به هر دلیلی درس نخونده، توی یه بحث بی ربط سریع میاد میگه فکر کردی درس خوندی باشعور شدی؟ فکر کردی درس شعور و شخصیت میاره؟ بعد تاپیکاشو نگاه میکنی یکی از تاپیکاش زده وای دلم میخواست درس بخونم خدا لعنت کنه خانوادمو نزاشتن و شوهرم دادن بزور. یا مثلا یکی میاد تاپیک میزنه میگه چجوری ارایش کنم، یه عقده ایی میاد مینویسه همین شماها با ارایش غلیظتون شهر رو به گند کشیدید. بعد تاپیک هاش رو نگاه میکنی میبینی شوهرش بهش خیانت کرده و همیشه ترس اینو داره به زن های دیگه نگاه کنه. کلا خواستم بگم همیشه اینجوریه. فکر نکنید مشکل از شماست. ادما همیشه اون چیزی رو میگیرن که نقطه ضعفشونه
فقط اونایی ک هیچی نیستن و پوچ و خالین میان ایراداتو میگیرن اینا خیلی گناه دارن 😂
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفت هرکس میره کار میکنه نیاز مالی داره و بدبخته و ساعتاتونو کوک کنید خواب نمونید
بعد تاپیکاشو خوندیم دیدیم تحت پوشش کمیته امداده و در به در دنبال کار
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
فقط اونایی ک هیچی نیستن و پوچ و خالین میان ایراداتو میگیرن اینا خیلی گناه دارن 😂
از وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم اعتماد به نفسموگرفت اینقدر ازم ایراد میگیره زیر پاهاش له میکنه منو اینقدر جلو شوهرم میگه که تو مخ اونم رفته من بی ارزشم تمام اعتماد به نفسمو گرفتن پر و بالمو چیدن خدا ازش نگذره از ته دلم متنفرم ازشبارها بخشیدمش ولی همیشه تکرار کرد پشیمونم کرد خدا هم اینقدر ایراد نمیگیرع
یه جمله توی یه کتاب بود میگفت اگر نسبت به حرف خاصی خیلی زیاد واکنش نشون میدین یا یه رفتار خاص خیلی براتون آزار دهنده اس شک نکنید شما هم همون رفتارو دارید
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
از وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم اعتماد به نفسموگرفت اینقدر ازم ایراد میگیره زیر پاهاش له میکنه منو ای ...
گاهی نباید سکوت کرد باید زبونشو جمع میکردی
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..