2777
2789
عنوان

توجه کردید از طرز صحبت ادما میشه مشکلشون رو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 57 پست

دقیقا ما یکی از دخترای فامیل انقد رو شوهر کردن نکردن من زوم بود و امار خواستگارامو درمیاورد و درباشون تیکه مینداخت بعدا مشخص شد خیلی دلش میخاد ازدواج کنه ولی خواستگار نداره بعد اینم که عقد کزدم تا مدتها تو قیافه بود برا من.

من یه بار گفتم آرایش رو نمی‌پسندم ، ینی حتی نظر ندادم که آرایش کنید یا نکنید ، گفتم چهره آرایش شده رو دوست ندارم (خودم ، شخصا)

گفتن لابد خانوادت نمیذارن آرایش کنی و خودت تو حسرتی و فلان

بعد در حقیقت من مامانم التماسم میکنه یه چیزی به صورتم بزنم و همیشه سرکوفت میزنه که به خودت نمیرسی😂

عروسی یکی از اقوام تو آرایشگاه به زور پیچوندم که خط چشم و سایه و اینا نزنم🗿😂

همیشه هم اینجور نیست

گاهی نظر شخصیه ، و جنبه تحمیلی هم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما این جمله اول رو که گفت درس خواندن شعور و شخصیت نمیاره رو عملا دیدم طرف دکترا داره و واقعا آد ...

سلام

آخه کارکرد تحصیلات بالا بردن شعور نیست، کسب علمه 

بلکه از تبعات بودن در محیط علمی اینه که بر اثر معاشرت شعور هم غالبا بالا میره

وگرنه شما همون آدم دکترا دار رو با وقتی که همون آدم تحصیلاتی هم نداره مقایسه کنی میبینی این ورژن دکترا دار تازه با شعورتر هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره اما این جمله اول رو که گفت درس خواندن شعور و شخصیت نمیاره رو عملا دیدم طرف دکترا داره و واقعا آد ...

اون ک آره هیچکس نتونسته ثابت کنه علم و ثروت شعور و  شخصیت میاره 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اون کاربر واقعا آدم مریضی بود دیگه نمیدونست برای توهین به چی چنگ بزنه به من می‌گفت افغان !

😂😂😂😂وای چقدر خندیدم ببخشید

یعنی هیچییی دیگه نبود بگه. طرف اینقدر هول بوده که نمیدونسته چی بگه 

من واقعا دیدم کسی تحصیلات تکمیلی و حتی پستاک بوده ولی دریغ از یه ذره ادب و شعور ولی حتی چوپان دیدم که سواد نداشت ولی عین دسته گل زنش و نگه داشته نذاشته تو دل زنش آب تکون بخوره 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

میشه فهمید همونم. از همون جایی که زوم میکنه و ضربه میزنه خب حرص خودشم از همون نقطه اس وگرنه ادم هزار ...

حرفتون رو قبول دارم ولی واقعا یکی اگه زیرک و به شدت سمی باشه اینطوری نمیکنه سعی میکنه احساس ناکافی بودن بهت بده و کم کم پشتت صحبت کنه و جلو روت خوب باشه برات شایعه بسازع آخر رو بشه و من دلیل اینهمه نفرت رو نفهمیدم هر چقدرم یکی آسیب دیده باشه

یه بنده خدایی همسن مادربزرگم بهم گفت چرا اینقدر برای کنکور میخونی؟ ولش کن زنای شاغل به شوهر و بچه و ...

حالا اونو میگی طرف مسن بوده و طرز. فکر قدیمی 

ما هم یکیو داریم همه دختراشو زود شوهر میده هنوز به بیست نرسیده 

در حدی که خودش به خانواده ی پسری میگه نمی‌آید خواستگاری 

حالا این آخری رو گند زد داماده ساقی از آب دراومد 

همیشه می‌گفت چیه درس حالا بقیه که خوندن مگه چیشدن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من واقعا دیدم کسی تحصیلات تکمیلی و حتی پستاک بوده ولی دریغ از یه ذره ادب و شعور ولی حتی چوپان دیدم ک ...

این بیشترش ب ذات و تربیت برمیگرده تا تحصیلات

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

من یه بار گفتم آرایش رو نمی‌پسندم ، ینی حتی نظر ندادم که آرایش کنید یا نکنید ، گفتم چهره آرایش شده ر ...

خب ببین مال شما فرق میکنه. شما میگی نظر شخصی و مودبانت رو بیان کردی. این بله نظر شخصیه کاملا. ما افرادی رو میگیم که یهو میان توهین میکنن که نه هرکی ارایش کنه عنتره. اصلا تویی که ارایش میکنی زشتی که ارایش میکنی و... 

اینجور افراد مشخصه عقده دارن و واقعا نتونستن انجام بدن. وگرنه بیان یه نظر که هیچوقت این منظور رو نمیرسونه

😂😂😂😂وای چقدر خندیدم ببخشیدیعنی هیچییی دیگه نبود بگه. طرف اینقدر هول بوده که نمیدونسته چی بگه

ببین یعنی به ندرت پیش میاد من اینجا با یکی دعوا کنم 

ولی اون شب برای اولین بار من واقعا دعوا کردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سلامآخه کارکرد تحصیلات بالا بردن شعور نیست، کسب علمه بلکه از تبعات بودن در محیط علمی اینه که بر اثر ...

دقیقا منم نظرم همینه. وقتی تو درس میخونی نا خودآگاه اعتماد به نفست بالا میره و دیگه با هر ادمی دهن به دهن نمیشی چون ارزش خودت رو داری بالاتر میبینی از درون

سلامآخه کارکرد تحصیلات بالا بردن شعور نیست، کسب علمه بلکه از تبعات بودن در محیط علمی اینه که بر اثر ...

نمی‌دونم در حد خودم و اطلاعات کمی که دارم برداشتم این بود چون اره ممکنه یه تغییراتی ایجاد کنه اما ممکنه نقطه ضعف بزرگی از شخصیت اون فرد رو اصلا تغییر نده مثلا یکی تفکر عمیق داره چه دانشگاه بره چه قبلش که نرفته بود با اینکه فلان چیز رو هنوز تو دانشگاه نگذرونده اما از قبل دانشگاه راجبش تفکر عمیق داشته یکی هم هی تو دانشگاه می‌ره میاد میخونه اما باوجود همه اینا یکاری می‌کنه و عقیده ای داره که شاخ درمیاری آیا این همه تعامل یه تکونی به مغزش نداده؟

این بیشترش ب ذات و تربیت برمیگرده تا تحصیلات

اتفاقا مادره اون دکتر لیسانس داشت و مادر اون چوپان بیسواد بود ولی اصلا دنبال دخالت و حاشیه درست کردن برای عروس نبود حتی عروسش ویار داشت جلوش ظرف میورد که عذر میخام توش بالا بیاره استراحت مطلق بود اما اون مادره تحصیل کرده هیچ کمکی نمیکرد که هیچ پسرشم یاد میداد برا زنت تو بارداری هیچ کمکی نکن لوسش نکن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )