من قشنگ از طرز صحبت کردن افراد و اینکه روی چه نکته ایی زوم میکنن و حرص میخورن، میفهمم مشکلشون چیه. مثلا طرف تحصیلات نداره حالا به هر دلیلی درس نخونده، توی یه بحث بی ربط سریع میاد میگه فکر کردی درس خوندی باشعور شدی؟ فکر کردی درس شعور و شخصیت میاره؟ بعد تاپیکاشو نگاه میکنی یکی از تاپیکاش زده وای دلم میخواست درس بخونم خدا لعنت کنه خانوادمو نزاشتن و شوهرم دادن بزور. یا مثلا یکی میاد تاپیک میزنه میگه چجوری ارایش کنم، یه عقده ایی میاد مینویسه همین شماها با ارایش غلیظتون شهر رو به گند کشیدید. بعد تاپیک هاش رو نگاه میکنی میبینی شوهرش بهش خیانت کرده و همیشه ترس اینو داره به زن های دیگه نگاه کنه. کلا خواستم بگم همیشه اینجوریه. فکر نکنید مشکل از شماست. ادما همیشه اون چیزی رو میگیرن که نقطه ضعفشونه
اما اون شب اولین بار بود که با تمام وجود حرص میخوردم
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گاهی وقتی یکی ممکنه هیچی نداشته باشن اما ایده و فکرشون رو باید طلا گرفت مثلا ممکنه یه نفر نکته ای اش ...
داری میگی ایده و فکر نه ایراد و تمسخر
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
میددنی مشکل چیه اینجا تاپیکاشو میبینی و متوجه میشی از جایی که آسیب دیده ضربه میزنه تو دنیای واقعی نم ...
میشه فهمید همونم. از همون جایی که زوم میکنه و ضربه میزنه خب حرص خودشم از همون نقطه اس وگرنه ادم هزارتا ایراد داره اما شاید یکیش اونو حرص بده و بیان کنه
اره اما این جمله اول رو که گفت درس خواندن شعور و شخصیت نمیاره رو عملا دیدم طرف دکترا داره و واقعا آدم بیملاحظه ای هست رفتارش خامه من روم نمیشه مستقیم بگم اما اگه خیلی اذیت بشم اینو میگم
کلا از ادبیات ادمها آنچه از سر گذروندن و بلوغی در ازاش بدست آوردن یا نیاوردن پیداستمن ندیدم کسی از ا ...
اون کاربر واقعا آدم مریضی بود
دیگه نمیدونست برای توهین به چی چنگ بزنه
به من میگفت افغان !