2777
2789
عنوان

توجه کردید از طرز صحبت ادما میشه مشکلشون رو فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 57 پست
شما هم اون تاپیک یادتونه ؟عجب عجبکلا اینجا عجیبه

مگه میشه یادم بره

اولین بار بود که اینجا واقعا دعوام میشد 

من با کاربرا واقعا بحث نمیکنم 

اما اون شب اولین بار بود که با تمام وجود حرص می‌خوردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتی یکی ممکنه هیچی نداشته باشن اما ایده و فکرشون رو باید طلا گرفت مثلا ممکنه یه نفر نکته ای اش ...

داری میگی ایده و فکر نه ایراد و تمسخر

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

گاهی وقتی یکی ممکنه هیچی نداشته باشن اما ایده و فکرشون رو باید طلا گرفت مثلا ممکنه یه نفر نکته ای اش ...

خب اون میشه دیدگاه یا نظر

با ایراد خیلی تفاوت داره

چقد امضاتون دل نشین خدا برای هم حفظتون کنه

ممنونم مهربونم🥰❤️ خدا دلخوشیای شمارو هم بیشتر کنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شما هم اون تاپیک یادتونه ؟عجب عجبکلا اینجا عجیبه

اوپرا جان دلم

باورت میشه داشتم بهت فکر میکردم الان و بلافاصله کامنتت رو دیدم؟

حتی خواستم یه جایی یا تو تاپیک خودم تگت کنم اما فکر نمیکردم آنلاین باشی

میشه یکم باهم حرف بزنیم؟🥲اگه برات مقدوره

گاهی نباید سکوت کرد باید زبونشو جمع میکردی

سالها سکوت کردم مشاور گفت شخصیتت منفعله جلوش بایست اینقدر دخالت میکرد تو زندگیم تازه تازه جمعش کردم اونم خدا کمکم کرده ترسهامو دور ریختم جلوش ایستادم الان نمیزارم برام تصمیم بگیره مودبانه بهش گوشزد میکنم از چی خوشم نمیاد ولی متاسفانه درست بشو نیست رفت آمدمو به حداقل رسوندم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

مگه میشه یادم برهاولین بار بود که اینجا واقعا دعوام میشد من با کاربرا واقعا بحث نمیکنم اما اون شب او ...

کلا از ادبیات ادمها آنچه از سر گذروندن و بلوغی در ازاش بدست آوردن یا نیاوردن پیداست

من ندیدم کسی از انتخابش و شرایطش راضی باشه و نیش بزنه و توهین کنه 

اینهمه شاغل اینهمه خانه دار 

فقط اونایی که اشتغال یاعدم اشتغال بهشون اجبار شده تلخ و گزنده حرف میزنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دقیقا یکی بود تو نی نی سایت خیلی زنای شاغل رو میکوبید می‌گفت هرکس می‌ره کار می‌کنه نیاز مالی داره و ...

یه بنده خدایی همسن مادربزرگم بهم گفت چرا اینقدر برای کنکور میخونی؟ ولش کن زنای شاغل به شوهر و بچه و زندگیشون نمیرسن 🤭🤭

طفلک خودش 3 تا دختر داشت که همشون خیلی تلاش کردن جایی استخدام بشن ولی نتونستن ما دورادور خبر داشتیم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

میددنی مشکل چیه اینجا تاپیکاشو میبینی و متوجه میشی از جایی که آسیب دیده ضربه میزنه تو دنیای واقعی نم ...

میشه فهمید همونم. از همون جایی که زوم میکنه و ضربه میزنه خب حرص خودشم از همون نقطه اس وگرنه ادم هزارتا ایراد داره اما شاید یکیش اونو حرص بده و بیان کنه

داری میگی ایده و فکر نه ایراد و تمسخر

اره اما این جمله اول رو که گفت درس خواندن شعور و شخصیت نمیاره رو عملا دیدم طرف دکترا داره و واقعا آدم بیملاحظه ای هست رفتارش خامه من روم نمیشه مستقیم بگم اما اگه خیلی اذیت بشم اینو میگم

کلا از ادبیات ادمها آنچه از سر گذروندن و بلوغی در ازاش بدست آوردن یا نیاوردن پیداستمن ندیدم کسی از ا ...

اون کاربر واقعا آدم مریضی بود 

دیگه نمیدونست برای توهین به چی چنگ بزنه 

به من می‌گفت افغان !