2777
2789

رفتم یه سالن معروف cip اکستنشن مژه اولین بار بود که میرفتم قیمتش خیلی بالا بود نسبت به سالنایی که رفتم 

مثلا جاهای دیگه من ۷۵۰ تا ۸۰۰ پول میدادم اینجا ۱۷۵۰ پول دادم کارش خوب بود و خیلی زود تموم شد جاهای دیگه میرفتم ۲ ساعت ۳ ساعت باید صبر میکردم که خسته کننده بود و رئیس سالن خیلی شیک و زیبا و نشون میداد که با کلاسه و نظارت داره رو کار بقیه اکستنشن کارا تا اینجا همچی اوکی بود وقت رفتم زیر دستش که شروع کنه کم کم متوجه شدم بو میاد و جالب اینه ی بند حرف میزد و با بقیه و بدتر از اون همراه با موزیک میخوند و داشتم منفجر میشدم که چقد دهنش بو میده و هزار بار خواستم بهش بگم ولی نگفتم وحشتناک بو میداد و دعا میکردم کارم تموم شه تموم شد و اومدم خونه و بهش پیام دادم تو اینستا که خدمات خوبی داشتین ولی خیلی بو میداد دهنتون و من اذیت شدم و ویس داد که آره شما اولین نفری هستی که اینو میگی و خنده و اینا منم بهش گفتم که بقیه خجالت کشیدن و شاید نخواستن بگن بعد یکی دو ساعت گذشت دیدم استوری کرده پیام منو تو پیجش با عکس پیجم و اسمم و کلی مسخره کرده بود که به من گفته دهنت بو میده منم هرچی پیام میدادم که پاک کن جواب نمی‌داد زنگ زدم به شماره سالن که به خانم فلانی بگید استوری گذاشتن پاک کنن بعد زنگ زد به شماره من که تو میخوای اعتبار منو بیاری پایین و ازت شکایت میکنم و اینا منم کلی بهش فحش دادم و گفتم گور بابات 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پیج داره تو کامنتاش بنویس

اره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

چقدر بی شخصیت

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

کاش نمبگفتی

آخه نمیدونی چقد کلاس میذاشت و با ی لحن خاصی حرف میزد 

شاید روزه بوده که دهنش بو میداده

ببین اصلا اصلا اهل روزه نیست ۱ درصد بهش نمیاد 

با پيج خودت روت شد بهش بگي دهنت بو ميداد ولي اونجا نتونستي ي ماسكي دستمالي بذاري جلوي بيني ك شايد بف ...

دستمال و ماسک نداشتم