2777
2789

دوستای میشه کات کردیم چون ازدواج کردم و بچه دارم و اون مجرده 😔😔😔خیلی دلم امشب براش تنگ شده دست خودمم نیست میدونم خیلی دوستم داشت 😣💔7سال باهم بودیم ....چون از کوچیکی نشون پسر عموم بودم نشد برسیم ب هم💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره شوهرت ... 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

رها کن فکر کردن بهشو

ممکن بود الان با اون ازدواج می کردی می گفتی چرا با قلب ازدواج کردم کاش با عقل ازدواج می کردم

بعدشم ما خیلی وقتا عاشق تصورات ذهنی خودمون نسبت به یه آدم میشیم نه عاشق خود اون آدم

همه یه سری ایراداتی دارن حتی اون آدم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷