2777
2789

خانما من بدلیجات زیاد دارم .

بعضی ها میگند طلا بقا و دوامش بالاتره .

من تمام طلاهام فروختم .بدلیجانم هنوز موندن .

حتی پول اون طلا ها به مرور بی ارزش شد .

یک سال قرار بود با کلی پارچه عروسک بدوزم .کلی عروسک د‌وختم .زشت ترین انها یک خرس بود .نرمی اون شبیه یک نی نی کوچولو بود .این نرس نه چشم نه دهن نه دماغ ....خواستم عروسک خرس را بندازم بیرون .بچه خواهرم سالها استفادش کرد .حتی بدون اون نمیتونست بخوابه .بعد از چندسال انداخت بیرون .البته داد دست من .که بندازم بیرون .من هم به خاطره نرمیش بیرون ننداختم .امروز ابجی کوچکش برای عروسک خرسی دماغ دهن خوشگل دوخت .دوباره بردش خونشون .

چیزایی بی ارزش مخصوصا اگر بچه هایی ظاهرا مریض داشته باشیم بیشتر پیش ما میمونند .مثل فامیل ما .پسرش مریضه .ولی به قول خودش اون از بقیه بچه هاش بهتره .بیشتر هم دوستش داره .قراره تا اخر عمر اون پیشش بمونه .

همیشه گل سرهای گرونم زود خراب میشوند شاید دوروز استفاده کنم حتی استفاده نکرده هم خراب میش‌وند..قابل بیرون انداختن هستند.اما گل سرهای ارزونم را تا دو سال استفاده مبکنم .

میخواهم بگم بعضی چیزا را به ظاهر نگاه نکنید .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عروسک های گرون کوکشون موهاشون لباسشون خراب میشه ولی عروسکهای دست ساز خودمون یا لباس بافتنیه مادربزرگ و که از بقچه میاریم بیرون خاطره هاش زنده میشن تازه میفهمیم کاش بیشتر قدر میدونستیم .زمونه ای که سر عمل و زیبایی دعواست چقدر خوبه اعتماد بنفس داشت و  همونجور که هستیم خودمونو قبول کنیم مقایسه نکنیم همین حسو به همه انتقال بدیم

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .