سه سالشه حرف هم نمیزنه در حد بیست کلمه اصلا قانع نیست هرچیزی بدم باز بیشتر میخاد الکی گریه میکنه دنبال بهونه است گریه کنه مثلا یک بستنی به این دادم یکی به داداش کوچکش از خورد زد زیر گریه که اونم بده من بخورم یا موز بدی بازم از اونو میخاد تا بهش بگی بشین شلوغ نکن الکی گریه میکنه یا اینکه الکی رینگ رینگ داره خسته شدم خسته کرده منو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر بردم میگه ده کلمه میگه خوبه ولی همسن هاش قشنگ حرف میزنن نمیتونه بفهمونه چی میخاد
یه چیز بگم شاید ناراحت بشی ..واقعیت مادر اگاهی نیستی .وگرنه با چیزهایی که گفتی باید متوجه باشی بچت یه سری مشکلات داره که باید جدی تر بگیریش بدون اینکه انگی بهش بزنی ....در هر صورت خود دانی ...امروز براش اقدام کنی بهتر از فرداست ...موفق باشی
نمیدونم وقتی به شوهرم میگم این یا پیش فعالی چیزیه بهم میخنده
بنظرم یه مشکل داره شک نکن..حتما پیگیر باش کارهایی که میکنه طبیعی نیست و این خرابکاری ها و سوراخ کردن مبل و اینکه ازش غافل میشی کارهای پر خطر میکنه اینا همه علایم اینه که نیاز به پیگیری داره
ببینید عزیزم از همه لحاظ زرنگه مثلا خودشو از پوشک باز شد دیگه پوشک نمیخاد حتی شب یا جایی برم هم نم ...
اصلا ربطی نداره .ببین تو ارتباط تو بازی با بچهها چطوره .همین نداشتن گفتار باید دغدغه مهم و بزرگ باشه واست ....به خودت میای میبینی بچت زمان پیش دبستانی رسیده و کلی از همسناش عقب تره .....
شما درست میگین ..بچه استارتر مشکل داره و باید پیگیری بشه متاسفانه خیلی ها شیطنت های این مدلی رو طبیعی میدونن در حالیکه این به استقبال خطر رفتن بدون درک از واقعیت و خطرناک بودن اون حادثه هست.....!! همه چیزو این افراد به شیطنت ربط میدن و میگن خوب میشه..