2777
2789
عنوان

اینقدر با مشت زدم به سرم از دست بچم خدا جون منو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 74 پست
شما درست میگین ..بچه استارتر مشکل داره و باید پیگیری بشه متاسفانه خیلی ها شیطنت های این مدلی رو طبیع ...

حتی میگن باهوشه!!!

من معلمم ابتدایی تدريس میکنم با این که پایه ی بالا هستن گاهی دانش آموزانی دارم که به شدت رفتارهای پر خطر دارن و از لحاظ درسی هم ضعیف هستن چون تمرکزشون روی کارای خطرناک هست  .جالبه  وقتی میگیم با مشاور صحبت کنید باز بدشون میاد 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تمرکز نداره روی چیزی مثلا اسباب بازی خونه سازی خیلی قشنگ درست می‌کنه پنج دقیقه ای دلش زده میشه ...

عزیزم ان شاءالله بعد از تعطیلات پیگیر باش . 

هیج اشکالی نداره . هر چی هست یا برطرف میشه یا کمتر میشه در هر صورت به نفعتونه 

حتی میگن باهوشه!!!من معلمم ابتدایی تدريس میکنم با این که پایه ی بالا هستن گاهی دانش آموزانی دارم که ...

دقیقا مثلا با اسباب بازی بازی نمیکنه با ظرف قابلمه کفش  عاشق کبریته قیچی دوست داره

حتی میگن باهوشه!!!من معلمم ابتدایی تدريس میکنم با این که پایه ی بالا هستن گاهی دانش آموزانی دارم که ...

با تمام حرفاتون موافقم....مثلا شما افرادی که اسکیزوفرنی هستن رو هم میبینین که تو کودکی اکثرا بسیار باهوش بودند . خب حالا کسی که این علایم رو میبینه باید بگه بچه من باهوشه و همه چیز عالیه؟ باید به چندین متخصص همزمان مراجعه کنه تا خیال خودش راحت بشه 

با تمام حرفاتون موافقم....مثلا شما افرادی که اسکیزوفرنی هستن رو هم میبینین که تو کودکی اکثرا بسیار ب ...

قدیم ‌چون تشخیص کم بود تهش میگفتن بچه یا باهوشه یا شر هست 

ولی خب حالا که علم پیشرفت کرده حتی میشه تو بچگی کنترلش کرد

دقیقا مثلا با اسباب بازی بازی نمیکنه با ظرف قابلمه کفش عاشق کبریته قیچی دوست داره

بازی با قابلمه و ظرف و ظروف اشکال نداره 

ولی علاقة به وسائل خطرناک  ؛،نیاز به بررسی داره 

از طرفی مشکل صحبت کردنش هم هست 

شما وقتی بری متخصص می بینی چقدر مادرای دیگه بجه هاشون میارن برای مشکلات مشابه یا حتی بیشتر و کمتر . پس تنها نیستی . 

حتی اگر مشکلی نباشه خیالت راحت میشه و بهت راهکار میده که چطور مدیریت و کنترل کنی

بازی با قابلمه و ظرف و ظروف اشکال نداره ولی علاقة به وسائل خطرناک ؛،نیاز به بررسی داره از طرفی مشکل ...

خب یه متخصص خوب اندیشه شهریار یا تهران جایی نمی‌شناسید من این دور برا میبرم میگه ایرادی نداره

ولی استارتر حتی اگر بچه ات موردي داشته باشه اینو یادت باشه گناهکار نیست ازش حمایت کن و  باید دنبال درمانش باشی و خودت هم صبور تر بشی 

امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشید هم خودت هم کوچولوهات💌

خب یه متخصص خوب اندیشه شهریار یا تهران جایی نمی‌شناسید من این دور برا میبرم میگه ایرادی نداره

عزیزم من تهران نیستم .شهر خودمون متخصص سراغ دارم عالی هم هستن استاد خودم بودن 

ولی اگر پرس و‌جو کنی به خصوص توی مهدکودک و مدارس‌ پیگیری کنی حتما آدرس میدن یا از اداره ی آموزش و‌پرورش بپرس از قسمت هسته ی مشاوره 

متخصص کودکان نه  ؛، متخصص رشد کودک  که در حوزه‌ ی مراحل رشد کودکان هستن و از لحاظ روانشناسی هم بررسي میکنن 

اسی جان با احترام به همه راهنمایی های دوستان،من بنظرم بهترین کار همون مهد گذاشتن بچه هست،بجای اینکه پول هدر بدی این روانشناس،اون روانشناس،بعضیاشون اصلا تشخیص ندارن،بعضیاشون فقط دنبال پولن

تازه تو مهد اگر مشکلی باشه هم خودشون روانشناس دارن،نداشته باشن هم حتما روانشناس خوب میشناسم بهت میگن ببر

من خودم شغلم جوری هست با بچه ها سر و کار دارم،بنظرم بیگدار به آب نزن