2777
2789
عنوان

اینقدر با مشت زدم به سرم از دست بچم خدا جون منو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 74 پست
بخدا از صبح تا الان تمیزکاری کن بهم بچین جم و جور کن خونرو الان دستمال کاغذی تا می‌کنه میندازه زیر گ ...

خدا کمکت کنه عزیزم ..ولی بازم میگم پیگیر گفتار بچت باش.اشاره داره؟؟میتونه با اسباب بازی خول بازی کنه؟؟ارتباطش چطوره.؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجب تو این سایت یه بارم به مادر بیچاره حق دادنو نریختن سرش... شما هم دوست عزیز به بچه بزرگتون بیشت ...

ما اصلا کل توجه ما به اینه هرچی بخاد فراهم می‌کنیم بیرون بره چیزی بخوره روزی چهار پنج تا بستنی از همه چیز زیاد میگیم شاید یکم آروم باشه بازم تا بخوره می‌ره دنبال خرابکاری اگه بگی نکن میزنع زیر گریه

گرون نیست؟

جای ارزون پیدا کن،پرس و جو کن،دوست من بچشو میزاشت مهدکودک سرای محله خیلی می‌گفت خوبه و ارزون میگیرن،بعضی خانه بازی ها هم بچه نگه میدارن قیمتشون خوبه،حتما پرس و جو کن واقعا بچه ازین رو به اون رو میشه تو جمع همسالان بمونه

شیطونیاش واقعا شیطونیه🤣🤣😍😍

این هنوز یک دونست 

مثلا با قاشق وقتی هواسم نیست گچ خونرو می‌کنه یا مثلا کل دکمه های کنترل می‌کنه یا با چاقو مبل رو سوراخ میکنه

استارتر  من روانشناسی خوندم 

برای حرف نزدنش حتما ببر  پیش متخصص روانشناسی رشد کودک  . فکر کنم بچه ات از لحاظ مراحل رشد تاخیر داره 

بعد برای لجبازی هاش  و کارای عجیب و خطرناکش  فکر میکنم حسادت میکنه و دنبال توجهه 

اگر با مشاور صحبت کنی  حداقل حسادت و‌کمبود توجهش برطرف میشه برای تاخیر رشد هم بهتون راهکار میده

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

جای ارزون پیدا کن،پرس و جو کن،دوست من بچشو میزاشت مهدکودک سرای محله خیلی می‌گفت خوبه و ارزون میگیرن، ...

آخه یه جایی قیمت گرفتم توی اندیشه ساعتی هفتاد هزار خیلی زیاده خب

ما اصلا کل توجه ما به اینه هرچی بخاد فراهم می‌کنیم بیرون بره چیزی بخوره روزی چهار پنج تا بستنی از هم ...

خب لجباز شده عزیزم

زیادی حرف بچه گوش داذنم نتیجه اش همین میشه

ولی شما بهش پرخاش نکن 

کم کم بهش یاد بده صبوری کنه برای بدست اوردن چیزی 

مثلا خودت چیزایی که دوست داره امتخاب کن بگو مثلا ازش دوتا میتونی بر داری 

ولی میگم بازم چون حرف نمیزنه عصبانی میشه گریه میکنه

دقیقا مثل بچه خواهرم

لطفا ببرش دکتر 

خب لجباز شده عزیزمزیادی حرف بچه گوش داذنم نتیجه اش همین میشهولی شما بهش پرخاش نکن کم کم بهش یاد بده ...

دکتر بردم میگه ده کلمه میگه خوبه ولی همسن هاش قشنگ حرف میزنن نمیتونه بفهمونه چی میخاد

دکتر بردم میگه ده کلمه میگه خوبه ولی همسن هاش قشنگ حرف میزنن نمیتونه بفهمونه چی میخاد

نه ببر متخصص روانشناسی رشد کودک

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱