2777
2789
عنوان

اینقدر با مشت زدم به سرم از دست بچم خدا جون منو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 74 پست

دختر منم دیونم کرده دیگه سر ندارم همیشه خدا از دستش سرم درد میکنه صب تا شب غر و‌نق میزنه بی دلیل کلافه ام کلافه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی گریه میکنه به حرفش گوش بدی شرطی میشه

حواسشو پرت چیز دیگه کن مثل تلویزیون

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عزیزم می‌دونم خسته شدی اما اونم بچه ست،چی حالیشه آخهیه سوال،کلا جو خونه آرومه؟ همه با هم خوبن؟

اره نسبتا ولی این انگار مریضه روانیه خسته شدم آدم نمیشه بچه رو کشت از بس اذیتش کرده کوچکه یک و نیم سالشه

برای حرف زدنش سخت نگیر بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن نوه خاله م نزدیک چهار سالگی شروع کرد به حرف زد ...

دختر منم همینه یه سال و نه ماهشه حرف نمیزنه همش گریه میکنه واقعا کلافه شدم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم حرص نخور

آروم باش 

بچه ها چند سال دیگه بزرگ میشن حسرت گذشته رو میخوریم 

سعی کن خودتو آروم کنی بچه ها بیشتر به یه مادر آروم نیاز داره تا مادر عصبی و افسرده 

انشالله خدا کمکت کنه تحمل وصبوریت رو بیشتر کنه برای آرامش قلب مهربونت سوره حمد میخونم، 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

دختر منم همینه یه سال و نه ماهشه حرف نمیزنه همش گریه میکنه واقعا کلافه شدم

حق دارین بچه داری سخته واقعا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اره نسبتا ولی این انگار مریضه روانیه خسته شدم آدم نمیشه بچه رو کشت از بس اذیتش کرده کوچکه یک و نیم س ...

عزیزم این چه حرفهایی هست که به بچت نسبت میدی!!حتما یه جایی مشکلی هست .تو که مادرشی اینطور بگی از بقیه چه انتظاری هست

دو بچه کوچیک خیلی سخته ولی پیگیر صحبت نکردنش باشه .به حرف بقیه توجه نکن که بعضی ها دیر زبون باز میکن ...

دقیقا بچه خواهر منم دیر زبون باز کرد باید برد درمانش کرد یک امپول های خوراکی داد دکتر که رو قسمت تکلمش اور کذاشت و به صحبت افتاد

چون بچه هایی که دیر صحبت میکنن خوب بچگی‌ نمیکنن

عزیزم این چه حرفهایی هست که به بچت نسبت میدی!!حتما یه جایی مشکلی هست .تو که مادرشی اینطور بگی از بقی ...

بخدا از صبح تا الان تمیزکاری کن بهم بچین جم و جور کن خونرو الان دستمال کاغذی تا می‌کنه میندازه زیر گاز که آتیش روشنه خب خونرو داره به فنا میده