سه سالشه حرف هم نمیزنه در حد بیست کلمه اصلا قانع نیست هرچیزی بدم باز بیشتر میخاد الکی گریه میکنه دنبال بهونه است گریه کنه مثلا یک بستنی به این دادم یکی به داداش کوچکش از خورد زد زیر گریه که اونم بده من بخورم یا موز بدی بازم از اونو میخاد تا بهش بگی بشین شلوغ نکن الکی گریه میکنه یا اینکه الکی رینگ رینگ داره خسته شدم خسته کرده منو
دختر منم دیونم کرده دیگه سر ندارم همیشه خدا از دستش سرم درد میکنه صب تا شب غر ونق میزنه بی دلیل کلافه ام کلافه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
برای حرف زدنش سخت نگیر بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن نوه خاله م نزدیک چهار سالگی شروع کرد به حرف زد ...
دختر منم همینه یه سال و نه ماهشه حرف نمیزنه همش گریه میکنه واقعا کلافه شدم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
دو بچه کوچیک خیلی سخته ولی پیگیر صحبت نکردنش باشه .به حرف بقیه توجه نکن که بعضی ها دیر زبون باز میکنن !!بچه ای که سه سالشه ده کلمه حرف میزنه باید پیگیری کرد...
دختر منم همینه یه سال و نه ماهشه حرف نمیزنه همش گریه میکنه واقعا کلافه شدم
حق دارین بچه داری سخته واقعا
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
چ عجب تو این سایت یه بارم به مادر بیچاره حق دادنو نریختن سرش... شما هم دوست عزیز به بچه بزرگتون بیشتر محبت کنید چون داداش کوچیکتر داره شاید حسادت میکنه دنبال توجهه..