2777
2789

من میدونم کارم خیلی اشتباه بوده ولی دست من نبود

اگه بود به شوهرم علاقه مند میشدم نه.... 

چیزی به هیچکسسس نگفتم هیچکس

بجز این تاپیکای که تو سایت میزنم

تاپیکا هم که عکس خودمو نزاشتم یا اسم خودمو نگفتم که مشخص شه کیم دقیقا

دوسه بار امروز دوتا از دوستام میگفتن عهه داداش شوهرت بعد میخندیدن میگفت عههه تا مارو دید رفت خودشو قایم کرد😐

یکی دوبار حرف زدم پیششون که مثلا بنظرتون قیافش خوبه؟

😔بنظرتون چیزی فهمیدن

من پشیمون شدم چند وقته واقعا رفتار خاصیم نداشتم 

🥹بنظرشما چیزی فهمیدن؟

حالم خیلی بدشد

من اگه حسیم بوده پشیمونم خیلی واصلاااااااا سعی میکنم حتی نبینمش 

یعنی پیش دوستام ابروم رفته؟ یعنی انقد ضایعه ام؟ 😔

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

فقط من نفهمیدم چی گفتی؟...

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف برادرشوهرته؟

اره

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

یعنی عاشق برادر شوهرتی ؟به نظر خودت امکانپذیره این کار ؟

ن کارم خیلی اشتباه بود پشیمونم

ولی میگم کسی خبر داره؟وقتی هیچی ب هیچکس نگفتم

نفهمیدن اگه چیزی نگفتی ولی از سرت بیرون کنش کار شیطانه

نه هیچی نگفتم

تا وقتی هر روز براش تاپیک میرنی از ذهنت بیرون نمیرهخودتو جمع کناگه میخوای آبروت نره تا میتونی به شوه ...

بعد چطور دوستام این حرفو زدن؟

ن کارم خیلی اشتباه بود پشیمونمولی میگم کسی خبر داره؟وقتی هیچی ب هیچکس نگفتم

خیلی خوبه که پشیمونی

شاید از رفتارت چیزی فهمیدن اگه چند وقت بگذره ببینن طبیعی رفتار میکنی یادشون میره نگران اونا نباش نگران دل خودت باش خواهشا