2777
2789
عنوان

بم خورده از دس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 66 پست
چرا اینجوری حرف میزنی؟نمیشه که اینجوری  رفتار کرد آدم باید کمی سیاست داشته باشه بدونه میخواد چ ...

به  این شوهر رو بدی سوار سرت میشن ....شوهر خواهرشوهر من اینجوریه    خیلی بده    باید مر دو بسازی بجا بی با سیاست یه جایی با خشونت

دستوري نبود  بهش گفتم ميتوني ببري جواب نميداد

شاید عصبانی بوده خسته بوده کلافه بوده 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به  این شوهر رو بدی سوار سرت میشن ....شوهر خواهرشوهر من اینجوریه    خیلی بده   & ...

من هیچ وقت این رفتارو قبول ندارم...

بهرحال هرکی نظری داره

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
خوب من برا خانوادش كم نميزارم  ولي اين نه تازه تا دعوا هم ميكنيم زنگ ميزنه به مامان و بابام

شمام برا خانوادش كاري نكن اجازه ام نده خانوادت براش كاري كنن بزار بفهمه زشتي كارشو

شاید عصبانی بوده خسته بوده کلافه بوده 

خسته چي 

همش خونه اس 

دور گوشي و بازي موبايل

يعني يه ديقه نميتونه برسونه و برگرده

اونم توي شهر به اين كوچيكي كه نهايتش سه راهه با ماشين

بچه هام دنيامن
خوب  مثلا فردا مامانم كورتاژ داره  ميگم ميايي بيمارستان برا بلند كردش از رو تخت  م ...

باهاش بشین حرف بزن اینو مطمئن باش با خشونت و داد و بیداد به هیچ جا نمیرسه کارت براش توضیح بده بگو چرا عزیزم من به کمکت نیاز دارم تو پناه منی بعد خدا 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
اخه يه مرد كه بايد باشه  منم خواهر ندارم كه كسي ديگه هم باشه برا كمك  شوهرمم كه نفهم

وقتی اینجوری جلو بقیه به همسرت توهین میکنی من چی بگم؟

خب خواهر نداشته باشی منم صدبار مامانم مریض بوده تو بیمارستان خودم رفتم همسرم فقط زنگ زده همین

لازم نیس اینجوری رفتار کنی فقط خودو اذیت میکنی بخدا

خیلی بده سر این مسایل دعوا و جرو بحث پیش بیاد

کمی آروم باش و بگو اگه نمیای من خودم فردا میرم همین

من هیچ وقت این رفتارو قبول ندارم... بهرحال هرکی نظری داره

منم قبول ندارم به شخصع تجربه کردم اگه گارد بگیرم اونم طلبکار میشه ولی برعکسش جواب گرفتم 

من هیچ وقت این رفتارو قبول ندارم... بهرحال هرکی نظری داره

من خودم خیلی حرفا زنارو قبول ندارم ....ولی اینکه یه کاری به نفر بگی سرشو کرده تو گوشی ظل مه   من اگه شوهرم اینارو بکنه میکنمش برهم چون یباراینکا رو بکن اگه نمیخواد بکنه بگه نمیتونم .حداقل یکی دیگه رو حیرون نکنه .بگه زبون که دارن 

وقتی اینجوری جلو بقیه به همسرت توهین میکنی من چی بگم؟ خب خواهر نداشته باشی منم صدبار مامانم مریض بو ...

زياد باهاش لج نميكنم 

گفت نميام اصرار هم نكردم 

ولي دلم سوخت

بچه هام دنيامن
منم قبول ندارم به شخصع تجربه کردم اگه گارد بگیرم اونم طلبکار میشه ولی برعکسش جواب گرفتم 

من کلا قبول ندارم که با بدرفتاری حرفمو به کرسی بنشونم یا جر و بحث و دعوا راه بندازم

وقتی همسرم نمیخواد کاریو واسم انجام بده خوب خودم وقتی میتوم انجام بدم دیگه لزومی نداره بهش فشار بیارم

کلا این رفتارا تو زندگی مشترک جز لطمه زدن و دلخوری چیزه دیگه یی نداره

بهتره آروم باهم حرف بزن تا اینکه بهم بد و بیراه بگن و خانوم زنگ بزنه بگه با پست میفرستم!!!