2777
2789
عنوان

بم خورده از دس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 66 پست

سعي كن خودت بيشتر كاراشونو انجام بدي كلا ازش هيچي نخواه ولي هيچ كاريم برا خانوادش نكن دقيقا مثل خودش باش اينجوري كاريم كنه فايده نداره همش منت شما خواهر و برادر نداري

باهاش بشین حرف بزن اینو مطمئن باش با خشونت و داد و بیداد به هیچ جا نمیرسه کارت براش توضیح بده بگو چر ...

نه من حتي صدامم بلند نكردم 

با رفتارم بهش فهموندم كه ناراحتم 

بچه هام دنيامن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خیلی حرفا زنارو قبول ندارم ....ولی اینکه یه کاری به نفر بگی سرشو کرده تو گوشی ظل مه   م ...

چی بگم بهرحال شما خودتون بهتر میدونین

من تو زندگی مشترک خودم این رفتارار انجام نمیدم اگر چندباریم از شدت ناراحتیم چیزیو گفتم بعدا کلی پشیمون شدم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
خسته چي  همش خونه اس  دور گوشي و بازي موبايل يعني يه ديقه نميتونه برسونه و برگرده اونم ...

منم خیلی وقتا همسرم کاری نمیکنه با اینکه بیکارم هست خیلی از مردا همینطورین تو فقط الکی اعصاب خودت رو خرد میکنی نمیکنه نکنه خودت بکن میبینی اذیت میشی بزا خانوادش کاری نکن خودت و کنار بکش چی بگم دیگه والا !!!

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
زياد باهاش لج نميكنم  گفت نميام اصرار هم نكردم  ولي دلم سوخت

شما کارتون اشتباهه

وقتی دلش نمیخواد یه کاریو انجام بده زورکی که نمیشه..بگو باشه خودم حلش میکنم یا بگو خودم میرم همین 

من کلا قبول ندارم که با بدرفتاری حرفمو به کرسی بنشونم یا جر و بحث و دعوا راه بندازم وقتی همسرم ...

چی بگم والا منم میگم نمیکنه نکنه ادم که نباید اعصاب خودش رو خرد کنه یا جبهه بگیره  اکثر مردها همینطورین دعوا هم کنی وضعیت بد تر میشه 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
چی بگم والا منم میگم نمیکنه نکنه ادم که نباید اعصاب خودش رو خرد کنه یا جبهه بگیره  اکثر مردها ه ...

بله همسرم منم همینجوریه...اگه دعوا راه بندازم یا خیلی اصرار کنم ناراحت میشه

من خودم فهمیدم چجوری باهاش برخورد کنم...اخلاقش جوری دستم اومده که اونقد نه اصرار میکنم نه بهش فشار میارم

نه من حتي صدامم بلند نكردم  با رفتارم بهش فهموندم كه ناراحتم

ولش کن پس فعلا  بیخیال عزیزوم شاید اخلاقشه 

بله همسرم منم همینجوریه...اگه دعوا راه بندازم یا خیلی اصرار کنم ناراحت میشه من خودم فهمیدم چجوری با ...

منم هررررر وقت اصرار کردم پشیمون شدم چون بحث پیش اومده تا جایی که بتونم از راه دوستی و محبت کارم پیش میبرم نشه هم بیخیال میشم بهتر از یع تنش بین خودمو همسرم هست همیشه که قرار نیست همه چ بر وقف مراد ما باشه 

دختر خوب شما بايد اينو فهميده باشي كه در قبال لطفي كه ميكني اون قدري كه توقع داري همسرت برات جبران نمي كنه و نمي توني با اجبار اينو بخواي تازه انجام هم بده لطفي نداره چون بدلخواه نبوده شما يا بايد بدون چشمداشت كاري كه ميتوني براي خانوادش انجام بدي و مطمئن باشي كه خوبي شما حتما جاي ديگه شايد توسط افراد ديگه اي جبران مي شه يا اگه نمي توني شما هم به خانواده ايشون كاري نداشته باش . شما بهتر بود ازون اول به پيك زنگ ميزدين شايد اين تلنگر بهتري بود. وقتي ببينن كه مسائل مربوط به خانوادتون رو خودتون انجام ميدين متوجه استقلال و قدرت شما ميشن مطمئن باش تجديد نظر ميكنن چون معمولا آقايون دوست دارند قدرتمند و موجه ديده بشن. 

منم هررررر وقت اصرار کردم پشیمون شدم چون بحث پیش اومده تا جایی که بتونم از راه دوستی و محبت کارم پیش ...

بله کاملا درسته قرار نیس همه چی اونجوری که میخوایم پیش بره

بعضی وقتا سکوت کردن بهتره تا دعوا درس کردن

اينقد دلم گرفته  ياد كاراي كه براي خانواده اش كردم ميفتم  اعصابم بيشتر خورد ميشه

خب تو هم نکن دقیقا مثل خودش رفتار کن

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
بله کاملا درسته قرار نیس همه چی اونجوری که میخوایم پیش بره بعضی وقتا سکوت کردن بهتره تا دعوا درس&nb ...

بعلههه واقعا