2777
2789
عنوان

بم خورده از دس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 66 پست

عزیزم در این موارد باید سیاست داشته باشی با دعوا وجنگ اعصاب که نمیشه بیشتر لج میکنه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم رفت بيرون درو بهم زد😢😢😢

عزیزم نباید به همسر بی احترامی کنی وقتی میدونی حوصله نداره و عادتش اینجوریه سر به سرش نزار

به همسرت احترام بزار اینا مهم نیس

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
خوب من برا خانوادش كم نميزارم  ولي اين نه تازه تا دعوا هم ميكنيم زنگ ميزنه به مامان و بابام

از این به بعد کارای سابقت را برا خانواده ش نکن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

یه جوری بهش میگفتی که نه وظیفش هست بلکه محترمانه بهش میگفتی نه دستور بدی 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
به درک کار خوبی کردی رو به اینجور مردا نباید داد

چرا اینجوری حرف میزنی؟نمیشه که اینجوری  رفتار کرد

آدم باید کمی سیاست داشته باشه بدونه میخواد چیکار کنه

وقتی میدونه حوصله نداره این کارو انجام بده زورکی نمیشه و جز جنگ اعصاب چیزی دیگه یی نیس

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
چرا اینجوری حرف میزنی؟نمیشه که اینجوری  رفتار کرد آدم باید کمی سیاست داشته باشه بدونه میخواد چ ...

خوب 

مثلا فردا مامانم كورتاژ داره 

ميگم ميايي بيمارستان برا بلند كردش از رو تخت 

ميگه نهههه

بچه هام دنيامن