سلام خانمها خوبين؟ شوهرم اصلا خانواده من براش مهم نيس يعني كاري نميكنه براشون از صبح مامانم داره ميگه يكم دفترچه حساب بابا روبيار برام اخه خونه ماس ، حالا سوهرم بيكار از صبح دور گوشيششِ چن بار هم بهش گفتم پاشو ببر جواب نداد
عزیزم چی بگم من ببار اینکارو کردم .باهاش بد برخورد کردم گفتم اگه نمیخوایی انجا بدی زبون که داری یکی دیگرو لاف نکن وواقعا حقه .قرار نیست دیگه سر همه چی کوتاه بیایم سر یه چیزای باید کوتاه ببیم یه چیزایی نه ...
درس ميگي ولي ميدونم از رو لج داره كاراو انجام نميده
پس بدون مردی که لج میکنه دیگه لج میکنه سکوت کن سرسنگین باش ولی قهر اصلاااا نکن تا جایی هم که میشه خودت انجام بده کاراتو اکثر مردها باوررزر کن همینطورین ما چهار تا خواهریم فقط یکیشون شوهرش اهل کمک کردن خالصانه هست بقیش به زووور
یاران شِتاب کنید…...گویند قافِلهای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
دلم ميسوزه كه مامان و بابام براش هيچي كم نميزارن از مني كه بچشونم بيشتر احترامش ميكنن ولي اي ...
خوب بهتر، اين لطف و بزرگواري شما و خانوادتون رو ميرسونه و اين كه دل بزرگي دارن . خوب همه شانس اين كه مهربون باشن رو ندارن ولي انتظار براي جبران محبت نه تنها شما رو فرسوده ميكنه بلكه حس قشنگ شادي ناشي از لطف و مهربوني رو ازت ميگيره از اين ديدگاه نگاه كن. اين هست كه ميگن