2777
2789
عنوان

بم خورده از دس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 66 پست
والا بخدا صبح تا حالا سركارم گذاشته

عزیزم  چی بگم من ببار اینکارو کردم  .باهاش بد برخورد کردم گفتم اگه نمیخوایی انجا بدی زبون که داری یکی دیگرو لاف نکن  وواقعا حقه ‌.قرار نیست دیگه سر همه چی کوتاه بیایم سر یه چیزای باید کوتاه ببیم یه چیزایی نه ...

درس ميگي ولي ميدونم از رو لج داره كاراو انجام نميده

پس بدون مردی که لج میکنه دیگه لج میکنه سکوت کن سرسنگین باش ولی قهر اصلاااا نکن تا جایی هم که میشه خودت انجام بده کاراتو اکثر مردها باوررزر کن همینطورین ما چهار تا خواهریم فقط یکیشون شوهرش اهل کمک کردن خالصانه هست بقیش به زووور 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب شما بايد اينو فهميده باشي كه در قبال لطفي كه ميكني اون قدري كه توقع داري همسرت برات جب ...

دلم ميسوزه كه مامان و بابام براش هيچي كم نميزارن 

از مني كه بچشونم بيشتر احترامش ميكنن

ولي اين اصلا جبران نميكنه

فقط وقتي دعوتش ميكنن خوب مياد ميخوره

بچه هام دنيامن

توقع خیلی چیز بدیه ... وقتی ازکسی توقع داشته باشم و طرف کاری بکنه که برخلاف فکرمن بوده خیلی ناراحت میشم....

شماخیلی کارابرای خانوادش کردی اما نباید ازهمسرت توقع داشته باشی چون برخلاف میلت عمل میکنه و توناراحت میشی...یا توقع نداشته باش یا مث همسرت رفتارکن...

دلم ميسوزه كه مامان و بابام براش هيچي كم نميزارن  از مني كه بچشونم بيشتر احترامش ميكنن ولي اي ...

اینطوری نگو شوهر منم همینطوره ولی سعی کن با سیاست کارت جلو ببری نه با ناراحتی و برخورد کردن و اینها با یه مشاور مشورت کن 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
عزیزم  چی بگم من ببار اینکارو کردم  .باهاش بد برخورد کردم گفتم اگه نمیخوایی انجا بدی زبون ...

کوتاه که اصلا نباید بیایم از خط قرمز های زندگیمون ولییییی نه با داد و دعوا به مرور زمان ودبه قولا زیر زیری😁

دلم ميسوزه كه مامان و بابام براش هيچي كم نميزارن  از مني كه بچشونم بيشتر احترامش ميكنن ولي اي ...

خوب بهتر، اين لطف و بزرگواري شما و خانوادتون رو ميرسونه و اين كه دل بزرگي دارن . خوب همه شانس اين كه مهربون باشن رو ندارن ولي انتظار براي جبران محبت نه تنها شما رو فرسوده ميكنه بلكه حس قشنگ شادي ناشي از لطف و مهربوني رو ازت ميگيره از اين ديدگاه نگاه كن. اين هست كه ميگن

تو نيكي ميكن و در دجله اندار 

كه ايزد در بيابانت دهد باز