2777
2789

دیشب رفتم با اصرار همسرم 

سال اول عقدم 

ما چون جشن گرفتیم و فامیل طرف من چون همونجا کادو دادن 

الان یه چیز سبک تر کادو میدن 

اولین جا رفتم خونه پدر شوهر 

نا گفته نماند تو جشنم کادو هیچی نیاورده‌بودند و یدفعه وسط مجلس داد کشیدند ک اره عروس ب ما نگفته کادو باید بیاریم 😐😐(اخه زشت نبود من میگفتم ک کادو بگیرین بهم بدین )

خاهر شوهرم گفت تو عید جبران میکنیم 

ما رسم‌داریم ک کسی ک سال اول عقدشه 

باید خانواده شوهر بهش عیدی بدن

رفتم بعد هیچی ندادن 

به شوهرم گفتم ک میگم خانوادت سی تومن پول دادن 

نمدونم کارم درسته یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتی عیدی رو هم مثل کادوی عقد من باید خبر میدادم که سی تومن دادن؟

به مردم ربطی نداره مگه اینکه موقعیتی پیش بیاد تشخیص بدی گفتنش لازمه ولی به روی شوهرت بیار مردا فراموش میکنن و بعدا توقع بیجا دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ما هم جشن عقد کادو نمیدیم عروسی کادو میدیم باید رسمتون میگفتید

ما کلا سر عقد هیچکی کادو نمیده نه سمت عروس نه سمت داماد. البته بعضیا مادر عروس گوشواره یا انگشتر طلا میده 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ما هم جشن عقد کادو نمیدیم عروسی کادو میدیم باید رسمتون میگفتید

وا مگ میشه عروس بگه رسمه کادو بدیم دیگه خواهر و برادر و پدر و مادر هم عقد کادو میدم هم عروسی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به نظر من رسم‌و رسوم ها رو یا باید مکتوب کنن که دو طرف یادشون بمونه یا بیخیالش بشن.

موقع تعیین مهریه گفتن رسم ما و شما ۱۱۴تا سکه س و فلان و...

ولی الان رسم رو یادشون رفته

اصلا درست نیست

درسته گرونیه قبول دارم ولی در حد یه تیکه لباس باید میخریدن طلا یا هر چیز گرونی دیگه پیشکش

ما کوردیم اول اونا به عروس عیدی میدن بعد ما 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بنظرم نگو،گفتن تو باعث بالا رفتن اونا میشه،چرا دروغ بگی

اخه بعد تنها کسی ک ضربه میبینه شوهرمه