2777
2789

من میگم با ارشدم همون کاری رو میشه کرد که با لیسانس میشه کرد 

ولی کارایی که با دکترا میشه کرد با ارشد و لیسانس نمیشه ، یعنی نظرم اینه ادم یا دیگه بعد از لیسانس درس نخونه یا اگه ارشد میخونه دکترا هم بخونه چون پنج میلیون لیسانسه و دو میلیون ارشد خونده داریم ولی فقط ۱۳۰ هزار نفر تو ایران دکترا خوندن . یعنی نزدیک ۰/۰۱ درصد از جمعیت ایران . به نظرتون این طرز فکرم درسته یا از خامی این حرفو میزنم؟

از نظر درامد تو شغل فرقی نداره انچنان

ولی بالاخره تحصیلات تکمیلی هست دیگه 

بعدم دو سال هست چشم بهم بزنی تموم شده

من که میگم ادم تازه تو ارشد میفهمه اون همه درسی که خونده کجا به کارش میان

با پژوهش اشنا میشی 

دکتری هم پیشرفته تر رشته ات هست 

خیلی ها اگه وقت و هزینه داشتن دکتری میخوندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارشد گرفتم پشیمونم عمر هدر دادن بود حقوقم قبل و بعد ارشد همون بود بیخیال

خب منم نظرم همینه که ارشد تفاوته چندانی با لیسانس نداره از نظر جایگاه اجتماعی 

ولی اگه ادم دکترا بخونه هم خیلی کمیاب تر میشه هم  همه جا دکتر صدات میکنن . شانس هیئت علمی شدنم داری

مثلا چکاری منظورته ؟ اینکه چقدر از ادما چه مدرکی دادن خیلی مهم نیست الان من پسرم کلاس دومه همه مادرا ...

مثلا هیئت علمی شدن ،

مثلا یه کسب و کاری زدن ، مثلا من معلم زبانم ، اگه ارشد بخونم و اموزشگاه بزنم ، نهایت بگم تیچرمون خانوم فلانیه ولی اگه دکترا بگیرم اونوقت میگن مدرس  دکتر فلانی خب خیلی متفاوت میشه

از این ۱۳۰ هزار نفر خب ۸۵ هزار نفر تو ایران هیئت علمی هستن .

ولی امکانش هست که تو اینده زیاد بشه چون خودم بین دوستام میبینم همه یا همون دیپلم درسو ول کردنو رفتن تو کار ازاد یا اگه لیسانس گرفتن همشون الان دارن واسه کنکور ارشد اماده میشن .

من موندم که منم ارشد بخونم یا نه .

از نظر درامد تو شغل فرقی نداره انچنانولی بالاخره تحصیلات تکمیلی هست دیگه بعدم دو سال هست چشم بهم بزن ...

میدونی من دوس دارم قبل از اسمم کلمه ی دکتر بیاد 😂 

از کارای کادر درمانی و بیمارستان و بهداشتی که متنفر بودم و با روحیه م سازگار نبود ، حداقل تو چیزایی که با روحیاتم سازگاره دکتر شم 

میدونی من دوس دارم قبل از اسمم کلمه ی دکتر بیاد 😂 از کارای کادر درمانی و بیمارستان و بهداشتی که متن ...

اتفاقا ارشد بخونی شدیدا علاقه پیدا میکنی که دکتری هم بخونی 

منم میخواستم بخونم ولی متاسفانه خانوادم مخصوصا مامانم عقده ای بازی در می اورد و دوست نداشت من موفق بشم از نظر تحصیلی و انواع جفتک هارو مینداخت که من نتونم ادامه تحصیل بدم حتی تا پای جونمم وای می ایستاد واسه همین نتونستم دکتری بخونم همچنان حسرتش به دلم هست 

من از اونایی بودم که خوراک دکتری بودم استادم میگفت تو فقط مجاز شو نگران ازمون و مصاحبه نباش خودم برت میدارم استادای دیگه هم داشتم با کله برم میداشتن ولی چه کنم که خانواده بدی داشتم 

اتفاقا ارشد بخونی شدیدا علاقه پیدا میکنی که دکتری هم بخونی منم میخواستم بخونم ولی متاسفانه خانوادم م ...

الهی دورت بگردم 😥❤❤❤ 

هر کس یه جور درگیره ، منم مامانم مشکلی با تحصیلم نداره ، ولی اونم یه جور اذیت میکنه و حرص میده ، مدام ازم ایراد میگیره و هیچوقت ازم راضی نیست منم یه کمالگرای ناراضی مضطرب بار اومدم