2777
2789
عنوان

دیشب رفتم عید دیدنی‌ خونه ودر شوهر سال اول عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 57 پست
اصلا هیچی ندادن اون سی تومنم من گفتم بگم ب خانوادم وقتی پرسیدن

نگو. بگو چیزی ندادن. اونا از الان تکلیف خودشونو مشخص کردن احترام نمیذارن و قرار نیست احترام خاصی ببینن. طرف تو شوهرته روشنش کن که فردا رفتار خانوادشو یادش نره. هر توقعی هم در مورد عیدی و... داری به خودش بگو.

کادو دادن سر عقد و عیدی و... رسم نیست و اینجوری هم جلوش نده که بگه ما خبر نداشتیم! ملت دور از جون میرن مراسم ختم میگن دست خالی زشته؛ کجای جهان باید بگی که بفهمن کادوی ازدواج بدن؟!! عیدی هم که تو کل ایران میدن. حرص نخور و خودتو اذیت نکن فقط زرنگ باش از موقعیت استفاده کن شوهرتو بکش سمت خودت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حتما شما به رسم داماد رفتید داماد برات طلا گرفته؟

نه به رسم طرف خودمون 

طلا کلا باید پنجاه گرم بگیرن 

با چند تا وسیله بزرگ 

اره طلا گرفته 

رسم خودمون وسیله ک باید داماد بخره خیلی کمه ولی کادوها زیاده 

مثلا اگه ب رسم اونا بود ب سال تولد میلادی دختر مهریه میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان پدر و مادر داماد ما رسم داریم یه تیکه طلا ولی وقتی ندادن حتی یه ده هزار تومن من پول خودمو م ...

من متوجه سی تومن نشدم. خانواده همسرت سی تومن دادن یا باید میدادن؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
نگو. بگو چیزی ندادن. اونا از الان تکلیف خودشونو مشخص کردن احترام نمیذارن و قرار نیست احترام خاصی ببی ...

اون کلا دیشب از من موقع رسوندن من خونمون بد تر بود کلا حالمو‌دید گفت مگ من مردم ک از بقیه توقع داشته باشی 

هر چی خواستی فردا میبرمت بیرون بخر 

فردا روزی اونام دختر و پسر عروس میکنن

اگه پرسیدن ازت بگو هیچی ندادن 

دروغ نگو 

فردا روز از زبون خودتون میشنون سی تومن کادو بهت دادن خانواده داناد بعد میگن ما سی تومن دادیم به عروسمون

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اون کلا دیشب از من موقع رسوندن من خونمون بد تر بود کلا حالمو‌دید گفت مگ من مردم ک از بقیه توقع داشته ...

پس آفرین خودت بهتر بلدی چیکار کنی. خریدم برو تعارف نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم به خانوادت اصلا دروغ نگو ،بزار بدونن تکلیفشون چیه و با چه کسانی طرف شدند و باید چجوری برخورد کنند. بیخودی برای خانواده شوهرت ابروداری الکی نکن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

وقتی شوهرت میگه برات خرید می‌کنه خب شما هم برو خرید کن بگو‌همونا جای عیدیت. 

وقتی همسرت میخره چرا از پدر و مادرش توقع داری. به خانواده ت هم بگو همسرت برات خریده جای عیدی. حالا اگه مادرت صلاح دونست خودش به مادرشوهرت میگه برای رسم و رسوم و اینا 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن