2777
2789
عنوان

وای بچه ها خیلی بد با معلم دخترم صحبت کردم الان دوست دارم دخترم بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 123 پست
وا ینی چی اینکه به بچه من بگه تو نباش فلانی باشه بهتره شما معلما فک میکینید فقط خودتون میدونید و سر ...

با همین فرمون جلو برو بچه تو بیچاره میکنی...توی جامعه قرار نیست همه برا بچه شما خم و راست شن...از کجا میدونی اون یکی بچه که نماینده شده مشکل نداشته ؟شاید مشکل اون یکی بچه از بچه شما بیشتر بوده...از رفتار شما مشخصه که بچه تون استرسو بیشتر از شما میگیره تا مدرسه

اسی از اینکه معلمت به دخترت گفته چون همکلاسیش خوب تره،از این حرفش مطمئنی؟؟خودش گفته؟؟پسر من کلاس اول بود اومده بود بمن گفته بود خانم بهم گفته خنگ🤣🤣🤣بیچاره معلم هنگ بود رفتم گفتم چرا بهش گفتین خنگ...هنگ کرد گفت من هیچوقت همچین حرفی نمیزنم..آخرش فهمیدم پسرم از خودش گفته.‌.خیلی خودت رو درگیر مسائل مدرسه نکن بجز درساش..همین که نمرات خیلی خوب بگیره بخدا کافیه..من از خدامه پسرم یه بار املا خیلی خوب بگیره😔همیشه ضعیفه...دخترم درسش همیشه عال بود..ولی پسرم کاملا برعکسه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم دخترت چند سال خدمته؟

۴ سال

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

با همین فرمون جلو برو بچه تو بیچاره میکنی...توی جامعه قرار نیست همه برا بچه شما خم و راست شن...از کج ...

اون یکی دو هفته هست نماینده هست   نگارش بچه ها میخونه مینویسن تکالبف میبینه لرگه امتحانیا خونه میبره حالا بعد دو هفته دسگه یه روز یکس دیگه نماینده باش طوریه

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

الان استارتر میگه دخترش با ذوق اومده گفته خانم گفته فردا من نماینده ام بعد فرداش گفته نه فلانی نماین ...

من جای اون معلم نیستم و نمیدونم چی شده که این تصمیمو گرفته ولی میدونم وقتی معلم کاریو میکنه صلاح دیده و فرقی بین شاگرداش نمیذاره...و بچه ای که بخاطر نماینده نشدن موهای خودشو بکنه و بکشه قطعا تحت استرس خیلی شدیدی هست و این استرس به احتمال قوی از سمت منزل هست چون مادر این بچه سریع واکنش داده و به معلم پیام داده و با معلم بد حرف زده طوری که خودشم پشیمونه...مادر این بچه خودش کوه استرسه و به بچه شم انتقال داده

اسی از اینکه معلمت به دخترت گفته چون همکلاسیش خوب تره،از این حرفش مطمئنی؟؟خودش گفته؟؟پسر من کلاس اول ...

بله مطمئنم همه بچه های کلاس شنیدن همه هم گفتن

ببین عزیزم من خودم معلمم...از خدا میخوام یه روز معلم بشی متوجه بشی ما چی میکشیم...بخدا هلاکیم از دست ...

حرفاتون  درست  دخالت توکارکلاس ومدرسه غلطه 

اما ربطی ندارع  حق بااستاتره  معلم  دل بچه رو اول با وعده وعید بعد بازدن زیر قولش شکوند

تو تاپیکام  یه تاپیک  دارم باعنوان  گریه  دخترم  تومدرسه وواکنش ما به معلم 

اونجا معلم براهرکس زودتر مشقشو مینوشت جایزه میداد  دخترم ویکی دیگه جایزه نبردن  چون اخر نوشتن  دخترم قشقرقو گریه مدیرو ناظم اومذه بودن  میگفتن به معلم  عیب ندازه  بهش جایزه بده اما ماگفتیم معلم صلاح دونسته بچه ما باید بفهمه  قانون براهمه یکسانه اما موضوع استاتر فرق دارع

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دخترت کلاس چندمه؟

نیمه ادلیه سوم 

با همین فرمون جلو برو بچه تو بیچاره میکنی...توی جامعه قرار نیست همه برا بچه شما خم و راست شن...از کج ...

مگه من گفتم معلم خم و راست بگه چتونه شما معلما میگه مگه دختر من ازش خاست نماینده اش کن  میتونست نماینده نکن حالا که کرده  درست رفتار مته

کاملا درکت میکنم حواله دولت به حضرت عباس ک بچه هامون کردن بالا ۳۵نفر تو کلاس ولی بچه ها خودشون تعداد کم دانش آموز غیرانتفاعی خصوصی بهترین منم بچم میبینم عزا داران بابت بی توجهی معلمش آنقدر بچم غصه میخورم😔😏😏

بله مطمئنم همه بچه های کلاس شنیدن همه هم گفتن

بیشتر درباره این موضوع فکر کن..من چون تجربه دارم بهت میگم دیگه به هیچ کدوم از معلم ها پیامکی گله نکن..اصلا خودت رو درگیر این چیزا نکن..فقط و فقط روی درس بچه تمرکز کن.بهش اعتماد بنفس بده..

...