2777
2789
عنوان

زندگی سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
نمیخام شعار بدم ولی خوب بنظرم زندگی یعنی همین چالش و جنگیدن ها. به هر حال شما تو ظاهر امکانات طرف رو ...

دوست دارم نباشم دیگه .فقط بخاطر مادرم این کار نمیکنم چون میمیره من نباشم .ولی زندگی ما دیگه ارزش نداره هرکی هرچی داره از قبل داشته . متنفرم از کلمه خودساخته. چیو بسازم؟ با دلار صد تومنی چی میشه ساخت ؟

دوست دارم نباشم دیگه .فقط بخاطر مادرم این کار نمیکنم چون میمیره من نباشم .ولی زندگی ما دیگه ارزش ندا ...

خودمو خلاص کنم یعنی چی  پس مادرت  بعد تو چی میشه پس هممون باید خودمون خلاص کنیم اره؟ تو مرد شدی   اروم باش این روزا تموم میشه زندگیت خوبه میشه  لطفا   یک کار یاد بگیر مثلا مکانیکی  بخدا اگر بهترین مکانیک شهرتون بشی از همه اطراف دنبال ت میگردن وپیدات میکنن تا کارشونو راه بندازی و درامد خیلی خوبی هم داره   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو خلاص کنم یعنی چی پس مادرت بعد تو چی میشه پس هممون باید خودمون خلاص کنیم اره؟ تو مرد شدی ار ...

من چهار سال رفتم دانشگاه رشته خودم دارم کار میکنم. الان ۲۶سالمه برم شاگرد مکانیک شم حداقل باید پنج سال کار کنم تا یاد بگیرم.بعدش مکانیکی زدن خودش کلی هزینه میخواد. ممنونم ازت من به همه چی فکر کردم 

من چهار سال رفتم دانشگاه رشته خودم دارم کار میکنم. الان ۲۶سالمه برم شاگرد مکانیک شم حداقل باید پنج س ...

اینطور ک تو فکر میکنی باید همه ایران خودشونو خلاص کنن  اگه داداشم بودی چنان میزدم تو گوشت که ندونی از کجا خوردی میخوام خودمو خلاص کنم یعنی چی 

من چهار سال رفتم دانشگاه رشته خودم دارم کار میکنم. الان ۲۶سالمه برم شاگرد مکانیک شم حداقل باید پنج س ...

بخونی  چهار سال نه ۱۰ سال مردم چند سال سرطان دارن  ۱۰ سال میجنگن همه زندگیشونو خرج دکتر میکنن بعد ۱۰ سال  درد وبدبختی خوب  میشن نمیگن  باید خودمو خلاص کنم از اول شروع میکنن بعد تو اول جوانی اینقد یک دنده و قاطی 

حالم خوب نیست سرزنشم نکن .من بریدم بیا بزن تو گوشم عیب ندار

بیخود میکنی  یکم خودتو دوست داشته باش   بلاخره همه پولدارا اولش از فقر و بدبختی به ثروت رسیدن  چته  اینقدر راجب خودت راحت از خودکشی حرف میزنی  حتی بازیکن های فوتبال یا بازیگرا همشون فقیر بودن بدبخت بودن  فقط تو اضافی هستی ؟

بیخود میکنی یکم خودتو دوست داشته باش بلاخره همه پولدارا اولش از فقر و بدبختی به ثروت رسیدن چته ...

خواستی تلگرام صحبت کنیم یا ایتا هرچی دارید .جلو مردم آبروم رفت بخدا حس حقارت پیدا کردم 

میگم حالم خوب نیست تورو خدا ولم کن .الان حالم خوب نیست

میفهممت که میگم نکن   داداشم    تو شاید برای خودت  ته خطی ولی برای مادرت خواهرت همه دنیایی    ویتامین ب ۶ و۱۲ بدنت کمه که اینقدر  خسته ای  لطفا لطفا از داروخانه بگیر وروزی یکدونه بخور بزار ارامش بگیری بخدا درست میشه زندگی یکروزم  برای ما میشه  

خواستی تلگرام صحبت کنیم یا ایتا هرچی دارید .جلو مردم آبروم رفت بخدا حس حقارت پیدا کردم

کدوم مردم هممون مثل هممیم  ابرو که اینطوری نمیره  تو فقط خسته ای ،از دیوار کسی که بالا نرفتی  یه داداش دارم ۲۶ سالشه همه دنیای من  زندگی من  جون من   ولی مثل تو فکر میکنه مثل تو  خودشو اذیت میکنه

اصلا حوصله ي حرفاي كليشه اي ندارم،ولي بايد بهت بگم با حقوق كارگري احتمالا نتوني به جايي برسي

اگر ليسانس داري بيا يزد يا كاشان يا قم،اونجا شركت فرش و شغل خيلي زيااادهه

طراحي فرش به شرطي كه تو كارخونه ي خودشون كار كني يادت ميدن بعد هم كه ياد گرفتي كلي پول به جيب ميزني

ساده ترين ايده اي كه تو ذهنم بود رو گفتم