2777
2789
عنوان

زندگی سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
اونوقت نصف تاپیکای نی نی سایت و اطرافیان خودم بخاطر اینکه دوتا دختر دارم شده سرزنش ک چرا پسر نمیاری. ...

به حرف هیچ کسی اهمیت نده همون آدما فردا میگن نداشتی چرا آوردی به دهن بی چاک و بند یه عده اصلا گوش نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم نباشم دیگه .فقط بخاطر مادرم این کار نمیکنم چون میمیره من نباشم .ولی زندگی ما دیگه ارزش ندا ...

توکل بر خدا.آفرین که به فکر مادرت هستی. خدا واسه همدیگر نگهتون بداره .تحقیق بکن ببین میتونی اسبیلدونگ یا... به کشور دیگه مهاجرت بکنی یا همینجا، رشته ات خوبه با اون تو یه جای خوب استخدام بشی به هر حال ناامید نشو. در باره ازدواج هم به هر حال با کسی ازدواج بکن که موقعیتت رو بفهمه و باهات تو این راه همراه باشه .هستن کسانی که  کم نیستن ودنبال مال و منال پسره نیستن و به دنبال فرد نجیب و متعهد وانسان میگردن من خودم دو تادختر دارم و بعنوان یه مادر که دنبال خوشبختی بچه اش هست اولویت رو به همین چیزایی که گفتم میدم هر چند منکر امکانات هم نیستم.