2777
2789
عنوان

چقد بده تو عید باردار باشی

168 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من  باivf باردار، شدم هفته هفتم هستم البته دقیق نمیدونم 

ولی خیلی بی‌حال و خوابالوام  هیچکسی هم نمیدونه چون هنوز سونو قلب هم نرفتم

امروز کلا از صب حالت تهوع شدید داشتم تا همین الان فقط خوابیدم یکم رفتم بیرون دوباره حالت تهوع شدم اومدم خونه 

نمیتونم جایی برم 

نمیدونم از داروهاست از چیه من از همین اول خیلی بهم سخت میگذره شدیدا حوصله کسی رو ندارم دلم میخواد فقط خونه خودم باشم و دراز بکشم

حالا دقیقا همین امشبم مادرشوهرم میخواست بیاد خونمون بهش گفتم مهمونی خونه مادربزرگمم 😑😑😑😑😑😑

نا نداشتم پاشم امروزم هیچ کاری نکردم البته خونم تمیزه دیشب مرتب کردم ولی اصلا حوصله شون رو نداشتم ترسیدم بیان وسط مهمونی عوق بزنم😁😁😁😁😁😁😁😁

اصلا حالم معلوم نمیکنه خوبم ی دفعه شروع میکنم به عوق زدن 

به شما هم همینقدر سخت گذشت؟ 

بچه تون دختره ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم من هفته هفتمم ولی بهم سخت میگذره از حالت تهوع خستگی خواب آلود وکمر درد همه چی دارم

معمولا شنیدم تو بارداری دختر اینطور میشه نمیدونم واسه همه شامل میشه یا نه

منم دقیقا اینطور بودن بعد سه ماه میفتی رو غلطک حالت بهتر میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ربطئی نداره

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی چیزای ترش خیلی دوس دارم وشور شاید بخاطر حالت تهوع ام هست 

بعد خیلی گرمامم هست همیشه حرارت درونی دارم انگار دلم میخواد یه بندازم تو آب وبخورم😅😅😅😅عاشق جاهای خنکم 

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی چیزای ترش خیلی دوس دارم وشور شاید بخاطر حالت تهوع ام هست بعد خیلی گرمامم ...

جنسیت مشخص شد تگم کن ببینم حدسم درست بود یا نه 😂😂

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی چیزای ترش خیلی دوس دارم وشور شاید بخاطر حالت تهوع ام هست بعد خیلی گرمامم ...

کلا اینها به جنسیت ربط نداره هیچ کدوم

ترشی نخور تهوع رو بدتر میکنه چون برای معده خوب نیست

نه به بدن مادر ربط داره نه جنسیت من پسر دارم

بسلامتی بغل بگیری