2777
2789
عنوان

مامانم جدیداخیلی بی فکرشده😒😒

727 بازدید | 45 پست

ما چهار تا خواهریم/هممون نی نی داریم،برا همشون سیسمونی گرفتع حتی برا اون خواهرم ک دوتا بچه داره دوبار سیسمونی گرفته،بعد برا من ک بچه اولمه هیچی نگرفت😡😡گفت میخرم گفتم ن مامان مرسی تعارف زدم،دیگه گفت باشه/واقعا خجالت میکشم پیش شوهرم😔اخه نمیدونم چرا اینجوری شده قبلنا خیلی ب این چیزا فکر میکرد الان انگار من ک ته تغاریشم براش بی ارزش شدم؛،؛

تیکر تولد دخملمه👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کدوم خواهرت راحتی. بگو از دهن خودش بهش بگه  بخره. یعنی نگه تو گقتی .... البته اگر شرایط مالیش خوبه، وگرنه فشار نیار عزیزم

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

بهترین راه اینخ که به یکی از ابجی هات بگی که به طور غیر مستقیم و از زبان خودش به مامانت بگه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

عزیزم شاید وضع ماليش تغییر کرده.بیخیال.بخدا من مامانم الان مريضه انقدر ناراحتشم😭

درضمن واسه چی جلو شوهرت خجالت میکشی؟؟؟؟وااای نمیدونم این چه رسم مزخرفیه.ینی چی؟بچه واسه شوهرت واسه مامانت که نیست که بخای خجالت بکشی

بهترین راه اینخ که به یکی از ابجی هات بگی که به طور غیر مستقیم و از زبان خودش به مامانت بگه

من که ب اجیم نگفتم،ولی میگه خودم بهش کفتم براش نمیخری گفته ک کفته ن مامان نمیخوام دیگه هیچی😓

تیکر تولد دخملمه👼

کاش مامان من حرفموگوش کرده بود وقبول کرده بودنخره

چرا جلوشوهرت زشته؟؟

بچه خودشه وظیفشه بااااید بخره

من بااینکه شوهرم خوبه واز خانوادم انتظار نداره ولی خیلی ناراحتم بابت جهیزیه وسیسمونی