2777
2789
عنوان

مامانم جدیداخیلی بی فکرشده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 45 پست
بمیرم هم نمیگم روم نمیشه،ن بابا مشغله چیع😒گفت خب باشه منم براش گوشواره میگیرم

عزیزم شاید وضعیتتون خوبه فکر کرده میخوای بهش کمک بدی و میخوای خودتون بگیرید

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم هم نمیگم روم نمیشه،ن بابا مشغله چیع😒گفت خب باشه منم براش گوشواره میگیرم

به شوخی بگو مامان من یه تعارف زدم، شما کلا بی خیال شدی؟! اینجوری که زشته جلو شوهرم، لطفا همونقدر که واسه بقیه خواهرم زحمت کشیدی واسه منم لطف کن بخر

کاش مامان من حرفموگوش کرده بود وقبول کرده بودنخره چرا جلوشوهرت زشته؟؟ بچه خودشه وظیفشه بااااید بخر ...

بخدا اصلا نمیگه/ولی خب میدونه ک برا بقیه خریده ازین خجالت میکشم

تیکر تولد دخملمه👼
بچه ها چرا نتونه حرفشو مستقیم ب مادرش بزنه؟ اصلا لازم نیست کسی رو واسطه بذازه خودش بگه بهتره

خب شاید خودش سختش باشه به مادرش بگه 

من خودم این مدلیم مخصوصا اگه مادرم بگه باشه پس نمی خرم دیگه عمرا روم بشه بگم دوست دارم بخری 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

تعارف اومد نیومد داره ها...

خواهرت بگه حالا اون یه چیزی گفته تعارف کرده تو بخر

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
تعارف ک باهاش نداری اگه میدونی توان مالیشو داره و میتونه بهش بگو مامان جلو همسرم و خانواده اش خوبیت ...

میدونم ک توانشو داره/ولی وقتی خودش بفکر نیس اخه من چی بگم

تیکر تولد دخملمه👼
خب شاید خودش سختش باشه به مادرش بگه  من خودم این مدلیم مخصوصا اگه مادرم بگه باشه پس نمی خرم دی ...

من شاید با خواهرم تعارف داشته باشم ولی با مامانم اصلااااا

از این رو گفتم

حالا باز استارتر وضعیت خودشو بهتر میدونه

امضا🤔

چطور دلتون میاد از مادرتون توقع سیسمونی داشته باشین والا من نذاشتم مامانم یه پستونک برا بچه هام بگیره مگه بیل خورده تو کمر شوهرم هرکی بچه تولید میکنه وظیفه سسمونی بچشو بگیره

البته همسرمن  هیج توقعی نداره خدایی

ازش توقع چیزای لوکس نداشته باش درحدچندتا تیکه بزرگاتم ک بخره خوبه خودتم بخر بذار روش بالاخره مادرته ...

توقع زیادی ندارم بخدا/اصلا مهم نیس لوکس باشه یا نه همین ک ببینم براش مهمه خوشحال میشم ولی انکار ن انگار😓😓

تیکر تولد دخملمه👼