2777
2789
عنوان

مامانم جدیداخیلی بی فکرشده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 45 پست
منم میگم حالا برا همه خریده خب چی میشه برا منم بخره،اصن شوهرم هیچی خودم واقعا بهم برمیخوره خب ینی چی ...

ای بابا شاید دارهباهات شوخی میککه و یواشکی برات میخرهاگه توانشو داره دریغ نمیکنخ

بی رنگ رخت زمانه زندان من است😟
میدونم ک توانشو داره/ولی وقتی خودش بفکر نیس اخه من چی بگم

من از این رو میگم خودت بگو نه خواهرت و نه کس دیگه ای چون قضیه بین خودتون بمونه بهتره تا اینکه بقیه بفهمن و خدای ناکرده کش دار بشه و سوءتفاهم پیش بیاد

یکی بگه مامان فعلا پول نداره

یکی بگه تو احتیاج نداری

یکی بگه برا منم کم خرید 

و .....

امضا🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلتون میاد از مادرتون توقع سیسمونی داشته باشین والا من نذاشتم مامانم یه پستونک برا بچه هام بگیر ...

عزیزم منم اگه برا بقیه نمیخرید توقع نداشتم،ولی بحث اینه چرا فرق میزاره خدایی شما باشی ناراحت نمیشی؟

تیکر تولد دخملمه👼
توقع زیادی ندارم بخدا/اصلا مهم نیس لوکس باشه یا نه همین ک ببینم براش مهمه خوشحال میشم ولی انکار ن ان ...

به شوخی بگو حالا مامان یه تعارفی زدم والا نمیدونسم انقد زود قبول میکنی

من ک هنوز بچه ندارم میرم عروسک فروشی میگم مامان از حالا بگیر بزار کنار 

عزیزم این رسم بسیار غلط و اشتباهیه...

و واقعا هیچ دلیلی نداره...من خودم با اینکه مادرم برای خواهرم کامل خریده بود اصلا قبول نکردیم ما....چه بهتر که شما شروع کننده در خانواده خودت باشی مطمءن باش احترامت هم بیشتر میشه...تو این باورهای غلط رو از بین ببر

دخترم همه ی دنیای منه  
عزیزم این رسم بسیار غلط و اشتباهیه... و واقعا هیچ دلیلی نداره...من خودم با اینکه مادرم برای خواهرم ...

حالا من ک خودم میخرم یعنی نصفشو خریدم،ولی این رسم از بین نمیره حالا سال دیگه میام میگم دیدی برا اجیم دوباره گرفت😅

تیکر تولد دخملمه👼

بنظر من مبلغی که دارینو بذارین کنار بدین به مادرتون بگین برای نی نی اینا رو بخر که جلوی خانواده همسرم بد نشه بچون رسمشون اینطوریه و بنام خودت بیار

اینطوری اگه مادرتون نداشته باشه که کمک کردین و ابروی خودتونم یه طورایی حفظ شده

اگرم داشته باشه که به فکر میفته