فردا عصر میخوام برم بیرون بعد یه کادو برا دوستم خریدم که بگش بزرگه قبلا کسی نبود آوردم خونه نمیدونم چجوری ببرم کسی متوجه نشه بدبختی همه خونن الکی جنجال نکنین مال دوست پسر و اینا نیست دلایل دیگه ای داره که نمیخوام بفهمن😂😂😂
اگر نه پلاستیک ببر اتاقت بگو اشغال جمع کردم ببرم بیرون😐🤦🏻♀️
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه جا نمیشه هیچ وقتم کوله نمیبرم بدبختی آشغالم سابقه نداشته جمع کنم مامانم ذوق زده میشه از این کار ب ...
الکی چنتا چی بریز تو کیسه زباله که شک نکنه
اگه مدرسه یا دانشجوی برگه ابن چیزا
اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚 و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍
من اینقدر ازین کارا کردم یه موقع برو خواب بودن دستشویی حموم آشپزخونه تو سالن نشستن نرو