2777
2789
عنوان

چقدم زشتم اخه ☹️

121 بازدید | 15 پست

اصلا اعتماد بنفس هیچی ندارم🥺

دلم نمیخواد کسی بهم نگاه کنه😥

اخه موهای زبر و خشنم رو چطوری درست کنم یبار صاف کردم بدجور ریخت نمیخوام صاف کنم 

ابروهای زشت 

پوست داغون 

الان همه خوشگلن 

تازه قدمم کوتاهه

کاش خوشگل بودم کلی اعتماد بنفس داشتم چ دردسرهایی ک سر زشتی نکشیدم 

خیلی جاها جواب آدمو نمیدن درست😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا از قیافت ایراد الکی نگیر 

سلامتی مهم ترییییین چیزه 

منم مثل تو بودم همش از خودم ایراد میگرفتم الان به خاطر مریضیم روزی هزاربار میمیرم و زنده میشم ( لطفا در مورد مریضیم نپرسید ممنون)

امضام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

برای موهات واکس و روغن موی آرگان لایتنس بگیر میشه نرم و ابریشمی (شامپوش به درد نمیخوره). ۴۵۰ میشه

یا فقط واکس موش رو بگیر

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حس درونی هم از چیزایی ک داری میاد

حس درونی هیچ ربطی ب دارایی نداره ‌. خیلی ها شاید از نظر ما زیبا باشن و اعتماد به نفس ندارن

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

حس درونی هم از چیزایی ک داری میاد

حس درونی هیچ ربطی ب دارایی نداره ‌. خیلی ها شاید از نظر ما زیبا باشن و اعتماد به نفس ندارن

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

برای موهات واکس و روغن موی آرگان لایتنس بگیر میشه نرم و ابریشمی (شامپوش به درد نمیخوره)۴۰۰ میشه

خیلی چیزا امتحان کردم براش کلی روغن و این چیزا

واقعا هستم کردن

تازه اگه کوتاه کوتاه کنم زیر روسری سیخ میشه😕

خیلی چیزا امتحان کردم براش کلی روغن و این چیزاواقعا هستم کردنتازه اگه کوتاه کوتاه کنم زیر روسری سیخ ...

حالا ۲۰۰ تومن دیگه هم خرج کن این ماسک مو رو هم امتحان رو کن

برای موهات واکس و روغن موی آرگان لایتنس بگیر میشه نرم و ابریشمی (شامپوش به درد نمیخوره). ۴۵۰ میشهیا ...

واسه وزی مو هم خوبه؟ موهارو نریزونه‌ 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

منظدرم ماسک مو بود گفتم واکس‌😐 

آره خوبه، موهای خودمم خیلی خشکه، فقط ماسک مو به کف سرت نباید بخوره

الان یه چیزی هست به اسم وزگیر مو

من خودم نخریدم اما دیدم یه یوتیوبر برای جلوی موهاش که اون موهای ریز سیخ میشن استفاده میکرد