2777
2789

من نظر بقیه دیگه برام مهم نیست رفت و آمدم رو کم کردم 

اما پیش شوهرم اعتماد به نفس ندارم وقتی بهم زل میزنه فکر میکنم داره به لک هام نگاه می‌کنه شاید زشتم 

موقع ظرف شستن خجالت میکشم آستینمو بدم بالا بموقع لک های دستمو ببینه بدش بیاد 

کسی رو میشناسین بخاطر اینکه زنش مثل من لک های تیره داشته باشه زنش رو ول کنه و خیانت کنه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوست داشته باشه با چشمش نمیاد عزیزم 

من اصلا به لکه‌ای شوهرم نگاه نمیکردم از وقتی مطمئن شدم نمیخوادم هی میگم یعنی چی کم دارم به اون نگاه میکنم از نظر ظاهر یا درآمدی خیلی پایین بود و من همیشه بدون زیر و رو کشیدن با عشق زندگی کردم اما انگار اون همیشه به جدایی فکر میکرده 

اگه دوست داشته باشه با چشمش نمیاد عزیزم من اصلا به لکه‌ای شوهرم نگاه نمیکردم از وقتی مطمئن شدم نمیخو ...

بهم همش میگه من اصلا چیزی متوجه نمیشم تو میگی لک داری 

😭حس میکنم لیاقتش بهتر از من بوداون از من سفیدتره چشماش خوشگل تره ‌‌‌‌‌‌

من هیچ زیبایی ندارم 

لیزر خوب نمیشه لک هات

لیزر نرفتم 

مشکلات مالی داشتیم پارسال بد آوردیم از طرفی بدنم آروم آروم لک شد ،خلاصه آنقدر دکتر دیر رفتم زیاد شد لک ها،تا اینکه آخرای اسفند با پول عیدی هام رفتم و دارو نوشت داروهام هزینه اش زیاد شد فعلا پولم کمه نخریدم 

بهم همش میگه من اصلا چیزی متوجه نمیشم تو میگی لک داری 😭حس میکنم لیاقتش بهتر از من بوداون از من سفید ...

حتما که شما برای اون بهترینین 

حتما که بسیار هم زیبا هستین

مطمئن باش 

دیگه این افکار و بریز دور 

اگه خیلی اذیت میشی برو پیش پزشک پوست یا فشیال کار ها تاحد زیادی از بین میرن یا کمرنگ میشن

حتما که شما برای اون بهترینین حتما که بسیار هم زیبا هستینمطمئن باش دیگه این افکار و بریز دور اگه خیل ...

دکتر آخرای اسفند رفتم هزینه دارو زیاد شد پول کم اومد گفتم بزار یکم پول دستم بیاد دم عید دستم خالی شده بود ..خلاصه دارو هارو بگیرم استفاده کنم خداکنه خوب شم و فقط یه خشکی پوست ساده باشه و ماکولار نباشه 

اگه ماکولار باشه از زندگی سیر میشم 

لیزر نرفتم مشکلات مالی داشتیم پارسال بد آوردیم از طرفی بدنم آروم آروم لک شد ،خلاصه آنقدر دکتر دیر رف ...

انشالله پول میاد حتما رفتی دکتر بگو در مورد لیزر خانم های اینجا میتونی کمک بگیری لک من میرم واسه ابرو  میبینم میان چند جلسه خوب خوب میشن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم