2777
2789
عنوان

بیاین دعوای منو نامزدم

246 بازدید | 9 پست

خانوما من ۵ ساله که نامزدم، خانواده ها در جریانن ولی رسمی نیست چیزی

فعلا عقد نکردیم چون سن هر دو کم بود و منتظر بودیم شرایط بهتر بشه. الان آقای ۲۵ سالشونه 

من شاغلم ولی آقای ن فعلا، و خب طبعا شرایط مالی خوبی ندارن. من فوق العاده حواسم به ایشون بوده، هیچوقت چیزی ازش درخواست نکردم، مراقب بودم ک احساس شرم نکنه و...حتی میریم رستوران من کارتمو یواش بهش میدم ک خودش بره حساب کنه و احساس بدی نداشته باشه.و اصلا هیچی رو ب روش نمیارم. این آقا ماشین هم ندارن. پدرشون وضع مالی خوبی دارن و ۲ تا ماشین هم دارن ولی ب آقا خیلی سخت ماشین میدن. من دو روز پیش میخواستم برم مسافرت و تنها بودم، با اسنپ رفتم ترمینال و کلی چمدون و بار با خودم ب سختی کشیدم‌. بعد از آقا محترمانه بخدا، و با ادب گلایه کردم ک من ازت انتظار داشتم تو همچین شرایطی هوای منو داشته باشی و منو برسونی. حالا ب هر سختی ای بود. و ایشون هی گف نمیتونستم نمیتونستم منم گفتم جوابت قشنگ نیست‌ یهو ایشون قاطی کرد ک اره تو برا چی میزنی تو سر من. خب میگم نداشتم دیگ و عصبانی شد. منم دیگ جوابشو ندادم. حالا از صب هی پیام میده ک چرا وقتی من ازت عصبانیم به من محل نمیدی و بی توجهی میکنی. خواهرانه بگین حق با کیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو:

«وقتی میگم هوامو داشته باش منظورم نیست همین الان برو ماشین بخر بیا دنبالم

میتونستی یه زنگ بزنی بگی خودم تا ترمینال همرات میام»

«در ضمن عصبانیتت بی دلیل و بی منطقه

قرار نیست شما هروقت چیزی به نفعت نیست یا جوابی نداری عصبانی بشی تا به زور بگی حق باهاته

بزرگ شدیم، منطقی باش، حرف بزن، نه داد و بیداد و قهر»

با این کارات تو این پنج سال پررو کردیش نمیدونم دیگه بتونی درستش کنی یا نه 

من جات بودم ادامه نمی‌دادم جاتون عوض شده تو این رابطه تو نقش مرد رو داری اون نقش زن

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

تو چرا باید کارت بدی بهش و انقد حواست بهش باشه؟ داری واسش مادری میکنی

اونم پررو شده دیگه

یکم جدی میگرفتی از اول که به خودش بیاد

وقتی نامزد کرده یعنی مسئولیت یه زندگی رو داره قبول میکنه

نمیشه که انقد بی مسئولیت، البته حقم داره شاید خونوادش حمایتش نمیکنن ولی باید خودشو جمع کنه بهرحال. 

میدونی اون پول نداره ودنبال پول درآوردن هم نمیره 25سال سن داره نبایدبیکارباشه لااقل بایدبره دنبال یه شغلی ویه پولی داشته باشه واین نشونه عدم مسئولیت پذیریش هستش وبه نظرم حتی اگه پولش هم نداره شماکارت بهش نده اولااینکه همسرت نیس دومااینکه بااین کارت خیلی بدبارش میاری بی مسئولیت وپرتوقع میشه فکرمیکنه کیه

مرداقدرزنی رومیدونن که براش خرج کنن زنی که براشون هم تازه خرج کنه واقعانه تنهاقدرشونمیدونن

بلکه بعدیه مدت عزت نفسش واقتدارش رومردازدست میده 

ومیره جایی که این حس روبهش منتقل کنه که مهمه که باارزشه که بهش حس قدرت بده نه اینکه شمایکاری کردی که انگاربودونبوذش هم فرق نداره واحساس ناکافی بودن بکنه