2777
2789
عنوان

بی بی چک برای انتقال جنین

237 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من امروز ۱۲انتقال جنینم هست

دردپهلو چپ و کشاله ران چپ دارم

زیر شکمم وقتی خم وراست میشم سفت میشه

کمر دردهم که ازاولش داشتم

امروز سینه هامم دردناک وسفت شده با کمی درد پریودی. کمی هم ترشحات سفید دارم گاهی.

میترسم بی بی بزنم منفی بشه؟ ولی دیگه طاقتمم تموم شده

بنظرتون بی بی بزنم؟ اگه منفی بود چی کنم😔😔

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ای وی اف کردم اصلا بی بی چک نزدم ۲هفته بعدانتقال رفتم آزمایش دادم

مثبت بودی عزیزم؟

انتقال بار چندمت؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

سلام. عزیزم امیدوارم باردار باشی 

تجربه بارداری ندارم متاسفانه💔💔💔

امبدوارم خوش خبری بدی 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

منم روز یازدهم انتقال جنینمه تو لک نداری

همش حس میکنم دارم پریود میشم ولی  لک ندیدم

منم روز یازدهم انتقال جنینمه تو لک نداری

شما لکه بینی داری؟

همش حس میکنم دارم پریود میشم ولی لک ندیدم

منم در های پریودی دارم طوری که میگم الاناس که بشم روز نهم به لکه صورتی رنگ دیدم که همون رو فقط دیدم بقیه به صورت قهوه ای هستش دل درد و کمردرد و سینه هام هم سفت شدن و هاله دورش پررنگ شده

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سلام. عزیزم امیدوارم باردار باشی تجربه بارداری ندارم متاسفانه💔💔💔امبدوارم خوش خبری بدی

عزیزم انشاءالله خدا دامنتو سبز میکنه به فرزندان سالم وصالح واهل بیتی

منم در های پریودی دارم طوری که میگم الاناس که بشم روز نهم به لکه صورتی رنگ دیدم که همون رو فقط دیدم ...

الهی عزیزم خوش خبر باشی و بیای اینجا نتیجه مثبت شدنش رو بگی

الهی عزیزم خوش خبر باشی و بیای اینجا نتیجه مثبت شدنش رو بگی

انشالله هردوتامون تو روند قبل انتقالت چجوری بود؟؟؟؟؟من قبلش ی آمپول آزادسازی با آمپول پروژسترون زدم بعد رفتم اتاق عمل بهم آمپول چسب جنین زدن بعداز اون هم هروز یه دونه آمپول پروژسترون و دوتا شیاف چهارتا استرادیول و روز پنج انتقال هم آمپول آزادسازی باز زدم شما چطور بود مراحلش

بی بی بزنم یا نزنم مسئله این است

بنظرم نزن مگه الان موعد آزمایشات نیس من فردا که دوازده روز میشه میرم آزمایش بعداز اون هم چهارشنبه تکرار میکنم

انشالله هردوتامون تو روند قبل انتقالت چجوری بود؟؟؟؟؟من قبلش ی آمپول آزادسازی با آمپول پروژسترون زدم ...

آمپول آزاد سازی منظورت hcg   هست؟

اون  رو بخاطر پروژسترون وتقویت رحم میزنن  

برای من یه دونه زدن دو روز قبل انتقالم تزریق داخل رحمی

آمپول آزاد سازی منظورت hcg هست؟اون رو بخاطر پروژسترون وتقویت رحم میزنن برای من یه دونه زدن دو رو ...

داخل رحم درد نداشت اره منظورم همین hcg