2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 97 پست
عزیزم زن داداشای من یکبار پدر و مادرم رو نبردن مسافرتولی من سالی دو سه بار میبرمشون مسافرت پدر و ماد ...

حالا شما عروستون نبرده دلیل نمیشه بقیه هم نبردن .من حرفم اینه اگه عیدی هم بده انگار به پسرش داده .اینجوری فرق گذاشته .

حالا چ ربطی به دختر جاریت دا ه که ناراحت شده

بچه س و بچه ها هم عاشق کادو و عیدی... پدرشوهرم یه دسته پول به دخترا داد و سه تا دونه اسکناس به مادر اون.

بچه متوجه نمیشه عروس و دختر یکی نیستن. به زبون ادمر که عمه برا شما چقدر زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش بعضی ها ازقصد این کار رو میکنن.میخوان حتما عروس رو ناراحت کنن یا بگن برای ما مهم نیستی.اصلا جل ...

اصلا ب روی خودم نیاوردم حتی ازش تشکر کردم گفتم چرا زحمت کشیدی ولی خیلی ناراحتم ب نطرت ب شوهرم گله بونم یا ب اونم نگم چیزی؟

حالا چ ربطی به دختر جاریت دا ه که ناراحت شده

چون حرفش طوری بوده که به مضاق عروس ها خوش اومده، ازش نقل قول کردن وگرنه دختر هشت ساله هرچی باهونش و با درایت و... حرفش در مورد عیدی دادن به عروس و دختر، به هیچ عنوان حرف منطقی ای نیست (هرچی که میخواد بگه) چون سن بچه سن تشخیص نیست 

بچه س و بچه ها هم عاشق کادو و عیدی... پدرشوهرم یه دسته پول به دخترا داد و سه تا دونه اسکناس به مادر ...

از الان یادش بده جایگاه ها متفاوته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

نه دختز و عروس یکیه نه مادرشوهر و پدر شوهر با پدر ک مادر. نه خواهر و خواهر شوهراما به نظرتون زشت نیس ...

والا کارشون زشته

حالا عروس و دختر فرق دارن

پسر و دخترم فرق دارن؟؟؟؟؟

به پسراش چقد میده؟ باید دو تومنم به پسراش بده

قطعا خیلی فرق داره اما من اگه روز پدر و مادر کادو از جیب خودم البته بخرم و جلوی همدیگه به مادرشوهر ج ...

آفرین دقیقا .اگه اینکار کرده بودی همین آدمای اینجا میگن پول خودشه مال خودشه .عروس دختر نمیشه و فلان جر میدادن 

عروس با دختر فرق داره هر چند بعضیا یکی میبینن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اونا دخترن 

با یه امیدی میرن خونه ی بابا 

ولی عروس صرفا برای رفع تکلیف که سر بزنه به پدرشوهر و مادرشوهر می‌ره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بعنوان سوگلی خانواده شوهر که جای دخترشونم میگم که دختر و عروس یکی نیست 😂 پارسال پدر شوهرم به بقیه عروسا یه تومن به بچه هاشون نفری ۵۰۰ داد به من تنهایی ۵تومن 😁

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حالا شما عروستون نبرده دلیل نمیشه بقیه هم نبردن .من حرفم اینه اگه عیدی هم بده انگار به پسرش داده .ای ...

به هر حال هر کسی جایگاه خودش رو داره

قطعا این پدر هم از دخترانش راضی تر از پسرهاش هست که بیشتر داده

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود