2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 97 پست
آهان بعد همون عروس جرات نداره تنها بره سفر یا یه کاری کنه ولی اینجا میرسه پول خودشه

این مشکل از شوهره نه پدرشوهر 

والا ما نه توقع داریم نه زیر بلیط کسی میریم نه بله قربان میگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1. دختر و عروس و نوه یکی نیستن 

2. عیدی میدن به عنوان برکتی که از زندگی بزرگ تر به زندگی کوچیک تر جاری بشه،. این رو به بچه ها یاد بدیم که دندون اسب پیش کشی رو نشمرن 

الان چه ربطي به عيدي داشت؟ اون كه تنها نميتونه جايي بره از نفهمي شوهرشه چه وبطي به عيدي پدر شوهرش دا ...

ربطش اینه موقعی نفعشون وسطه عروس میشه عین دختر و ازش هزار جور  توقع دارن .که کاراشون بکنیم دکتر ببریم .حالا اگه عیدی هم به عروس میداد انگار به پسرش داده چرا فرق گذاشته کارش خیلی زشت بوده 

آهان بعد همون عروس جرات نداره تنها بره سفر یا یه کاری کنه ولی اینجا میرسه پول خودشه

عزیزم زن داداشای من یکبار پدر و مادرم رو نبردن مسافرت

ولی من سالی دو سه بار میبرمشون مسافرت پدر و مادرم رو

حداقل ماهی یکبار هم دعوتشون میکنم خونم

کجا عروس و دختر یکیه 

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
دیروز مادرشوهرم ب دخترم کارت هدیه داد ب شوهرم ساعت داد ب من هیچییییییییی نداد

راستش بعضی ها ازقصد این کار رو میکنن.میخوان حتما عروس رو ناراحت کنن یا بگن برای ما مهم نیستی.اصلا جلوی مادرشوهرت به روی خودت نیار.بیتفاوتی بیشتر جوابه مطمئن باش

ربطش اینه موقعی نفعشون وسطه عروس میشه عین دختر و ازش هزار جور توقع دارن .که کاراشون بکنیم دکتر ببری ...

خب اگر عروس همه كارهارو ميكنه بله بايد به اونم بدن

اما ايشون نگفته كه كارهاي اون هارو انجام ميده

دركل حرف من اينه عروس در جاي عروس بمونه وظيفه عروس نيست بره خونه كسي براش كار كنه

بیشعوره میتونست مخفیانه براشون کارت ب کارت کنه

چرا بیشعوره؟ چون تصمیم گرفته چقدر از پول خودش رو به کی بده؟ بی شعوری تعاریف مختلفی داره و توو هیچ تعریفی تصمیم در مورد خرج کردن پول خودش نیست... 

خب عروس بايد حد خودشو رعايت كنه و فقط در همون حد براشون باشهو نره براشون خونه تكوني يا كار كنه

وای خودم یه ننه شوهر کنه دارم ۵ تا دختر گراز بی تربیت سن بالا داره دختراش نوه هم دارن منتهی از من انتظار کار داشت منم گفتم بدرک اونا بیان بخورن بشور بسابش من بکنم تازه حرف هم بخورم ازشون خودشون کمرشون شکسته بیان کار البته که ده سال حمالی و سکوت کردم 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚