2777
2789
عنوان

تفاوت عیدی دادن پدرشوهرم به دخترا و عروسها

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 97 پست
نه نزدیک نیس هر کیم میگه بیخود میگهفرزند باید حین مریضی از پدر مادر نگهداری کنهچ دختر چ پسر

به هرکی بیشتر بها میدن همونم باید نگه داره.وقتی دختر بیشتر دوست دارن پس همون دخترم وظیفش هست نگهداری کنه

همون طور که موقع هدیه و‌‌بین بچه هاشون فرق گذاشتن موقع پرستاری هم باید فرق باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

قشنگ معلومه از کدوم خواهر شوهرایی .که همچی از خودت میدونی نه گلم دختر هر جایگاهی داره پسرم داره .همی ...

نه 

دختر و عروس یکی نیستن

پدر شوهر من برام سرویس طلا خریده بود خداروشکر نیاز ندارم به ۲ تومن 

پدر باید برای دخترش عیدی ببره نه پسرش

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرکی بیشتر بها میدن همونم باید نگه داره.وقتی دختر بیشتر دوست دارن پس همون دخترم وظیفش هست نگهداری ...

والا مادرشوهر من مریض بود

شوهرم اصلا نزاشت من یه لحظم بمونم

ب شعور خانواده بستگی داره

ولی کسی که از گوشت و خون خودته و بزرگش کردی با کسی که بعدا اومده و شاید اصلا ازش خوشتم نیاد برابر نیست

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

درستشم همینهفرزندا باید نگهداری کنن نه داماد و عروسانتظار بیخود دارناونام تا جایی که میتونن کمک میکن ...

وقتی پسر متاهل از پدرمادرش نکهداری کنه درحقیقت داره از وقتش که باید برای همسرش ممیذاشت میزنه و در زن گی همسرش کمبود میذاره پس تو زندگی عروس تاثیر مستقیم داذن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اسی ناراحت نشو .من به دلیلی 2سال خونه مادرشوهرم بودم صبحها بدون صبحانه میرفتم سرکار ناهار هم هیچ ساعت8شب برمیگشتم (اوضاع مالی مون بد بود ) یه بار مادر شوهرم یه لقمه برام نداشت در صورتی که اعتقادش اینه من مثل دخترشم منم خیلی وقتا باهاش درد و دل میکنم نمیخوام زیاد وارد جزییات بشم باهم خیلی خوبیم اما مادر شوهرم مادر من نیست منم دختر اون نیستم هر دومون تو شرایط مختلف با کارمون اینو اثبات کردیم

پس بیخود میکنن خانواده ی شوهر توقع دارن عروس اول بره خونه ی پدرشوهرش عید دیدنی بعد بره خونه ی پدر خو ...

بیخود میکنن

انتظاراتسونو جواب بدید

یبار اول برید اونجا به احترام همسرت یبارم خانواده شما به احترام شما

کاملا برابر

كار پدرشوهرتون مشكلي ندارهدختر و عروس يكي نيستنولي اينكه جلوي جمع اين كار رو ميكنه بين خانواده بذر ك ...

از هر نظر به دخترا بیشتر میرسن

اما ما کاری نداریم میگیم پول خودشه 

اما اینطوری کادو دادن جلوی نوه های نوجوون زشته و اونا رو ناراحت میکنه. چون عیدی ما عروسها رو بچه هامون برمیدارت