2777
2789
عنوان

بچه ها توراهی میدونم بین شک وخیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 86 پست
الان چیکار کنم به خودشم گفتم کوچیکترین لغزش می رم به خانواده ات میگم جدامیشم هرسختی تحمل میکنم جزخیا ...

عزیزم الان دیگ این اتفاق افتاده یجورایی حتی فکرشم ردباش کافیه حالا شاید کار ب جاهای باریک نرسیده باش شماازالان پیشگیریرکن زهرارودعوت کن امروز ک اومد الکی حرفای مختلف بزن ببین چ طرز فکردی داره بعدشم ک همش بگو من اگ خیانت ببینم ازشوهرم کنارنمیکشم هم اون دخترو بی حیثیت میکنم هم شوهرمومیکشم یجورایی زیرپوستی تحدیدش کن شدید

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
عزیزم با زهرا کلا قطع رابطه کن

واقعا درسته اصلن نمیدونم چرا زندگی متاهلی اجازه میدن دوستای مجرد وارد زندگیاشون بشه ک بعدن اذیت بشن،،😐

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینکه یه سال باهاشون خیلی رابطمون کم کردیم ولی اون شمارش حفظه

حالا شماره شمارو هیچ حفظ نیستا😁

بنظرم من که الان هیچی بینشون نیس

ولی شمادحواست باشه که در اینده همچنین چیزی یه موقع پیش نیاد

عزیزم الان دیگ این اتفاق افتاده یجورایی حتی فکرشم ردباش کافیه حالا شاید کار ب جاهای باریک نرسیده باش ...

اینکه تهدید زیر پوستی نیست

علنا اینجوری داره تهدید میکنه😁

اینکه تهدید زیر پوستی نیست علنا اینجوری داره تهدید میکنه😁

خخخخ اره ولی جدی میگم تواین شرایط ک نمیتون هیجوره بفهمه چاره این ته دل دخترروخالی کن همش بگه شوهرم خیانت کن دختروفلان میکنم بهمان میکنم شوهرمم تیک تیکش میکنم

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
خخخخ اره ولی جدی میگم تواین شرایط ک نمیتون هیجوره بفهمه چاره این ته دل دخترروخالی کن همش بگه شوهرم خ ...

این دختره یه دختره تو بهش بگی نصفت میکنه وکتک کاری ازتهدیدمن می ترسه البته خیلی منو دوست داره دلش نمیاد کسی بهم چیزی بگه

فقط امروز بهشون میگم فقط بفهمم صالح این کارو کرد بخداوندی خدا خیانت میکنم اززندگی همسرم می رم که قشنگ بچزه دیشب به شوهرم گفتم فکرنکنین خودتون میتونین خیانت کنین مازناهم بلدیم اگه اینکارونمیکنیم بخاطرحفظ رابطمونه وگرنه کاردوثانیه

شوهرت خوشش میاد از دختره اصغر بهانس خوبه امروز میاد خونتون فاز نصیحت بردار بگو مردا اصلا ارزش ندارن ...

دیشب شوهرم میگفت من نبخاطراینکه دلم واست بسوزه که توتنهایی بخاطر خودت که دوست دارم اگه من خیانت کنم ازاون دست خیانت می بینم برگشتم گفتم چراتنها خونه که دارم مادرمم انقد داره یه دونه دخترش ساپورت کنه چرا تنهام خانواده دارم 

کار خودتون اشتباه یعنی چی دوست دختر دوستتون خونتون میاد اینا چه روابطیه دیگه مردا همین جوری تو لغزشن وایی به حالی یه دختر خوشگل دوست پسر باز جلوش باشه اصلا ببخشید ها چرا میزاری شوهرت این قد راحت باشه باهاش که راجبه رابطش یا قطع رابطه با دوستش بشینه نظر بده به اون خانوم  بحث کنه اگه این جور روابطو قطع نکنی استاتر جون دوست عزیز زهراجون خوشگل میاد صاحب زندگیت میشه و نخوایی هم کاری میکنن خدایی نکرده جدا شی 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
این دختره یه دختره تو بهش بگی نصفت میکنه وکتک کاری ازتهدیدمن می ترسه البته خیلی منو دوست داره دلش نم ...

اصلا دیگه اسمشم نیار مخصوصا که این جور آدمی هم هست

فعلا که چیزی پیش نیومده دوست داره و احترام میذاره بذار پاش بیفته باهات کاری میکنه که خودتم باورت نمیشه این همون آدم باشه

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن دیگه اصلا نذار اسمشم تو خونت برده بشه چه برسه به رو در رو کردن چون اگه چیزی باشه مطمئن باش با رو در رو کردن مشخص نمیشه و هر دو طرف انکار میکنن اصلا مطرح کردن این موضوع خودش باعث میشه شوهرت نسبت به رابطه با این خانم تشویق بشه

مطمئن باش شوهرت بدش نمییاد با این خانم رابطه داشته باشه فقط الان دو دله

اگه زندگیتو دوس داری اصلا اصلا اصلا دیگه سمت این خانم نرو فک کن اصلا همچین کسی تو دنیا نیست