2777
2789
عنوان

بچه ها توراهی میدونم بین شک وخیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی مشکلی این وسط هس حتی اگ الان رفیق نباشن همسرت بی میل نیست یااین ک ارتباط دارن ازاون ارتباطای ...

الان چیکار کنم به خودشم گفتم کوچیکترین لغزش می رم به خانواده ات میگم جدامیشم هرسختی تحمل میکنم جزخیانت گفتم من هنوز بااصغر رودرو حرف نزدم توچطور شماره زهرا حفظی

خوب منم همین میگم شوهرم میگه رودرو کن

اصلا این کارو نکن مثل اینکه شوهرت بدش نمیاد زهرا جان رو ملاقات کنه

استارتر جان من الان شماره همسرمو به زور حفظ م اونوقت همسر شما اگر زهرا براش مهم نیست چرا شمارشو حفظه?

😡

اصلا این کارو نکن مثل اینکه شوهرت بدش نمیاد زهرا جان رو ملاقات کنه استارتر جان من الان شماره همسرمو ...

میگم اصلا خودشومیکشه بیادخونمون که ازاصغرجداشو من گفتم توچیکارشی دخالت میکنی اون خودش میدونه