2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 64 پست

[QUOTE=52129930]و همش میگفت انگار خواب بود همش نمیتونستم 

وقتي مشكلتون بسلامتي حل شد سعي كنيد بيشتر حواستون جمع باشه البته نه اين كه مدام كنترلش كنيد ولي بيشتر مراقب زندگيتون باشيد و هرگز اين موضوع رو به رخش نكشيد حتي اگه يك موقع بحثتون شد چون دوباره بايد تمام اين دوران سخت رو بياد بياريد كه براتون سخت هست.

بهتون خیانت شده در چه حد بوده و الان داری ادامه میدی زندگیتونو بدنم گر میگیره همش😭😭😭

به من بارها خیانت شد ولی نتونستم درست ثابت کنم هر دفعه یه جورایی می پیچوند الانم که دیگه حسابی زرنگ شده و محتاط 

از اینکه بیشتر زندگی مشترک و دنبالش بودم خستم 

من دارم زندگی می کنم امکان طلاق نداشتم و ندارم باید تحمل کنم فقط از خدا می خوام یه زرنگ مثل خودش گیرش بیاد به این راحتی از زندگیش نره بیرون

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كار درستي كردين براي اطلاع دادن به خانوادتون موقعي اقدام كنيد كه تصميم براي جدايي داشته باشين م ...

اصلا به جدایی فکر نمیکنم چون اون یه دختره 19ساله هرجایی بود حتی تموم فالوور و فالواینگاش پسر بودن پیجش باز و پاز کامنتهای مبتذل و اصلا قابل مقایسه با من نبود من خدا شاهده نه چاقم نه بد ریختم نه بدتیپ هیچیم تو زندگیم برای شوهرم کم نذاشتم چندین بار ازش پرسیدم چراااا؟؟؟چیت کم بود فقط بگو اون کمبودت چی بود که رفتی سمت یکی دیگه که هیچ جوابی نتونست بده واقعانم هیچ کمبودی نداره 

بش گفتم من 19سالم بود بات اشنا شدم تو22 سالت الان تو بعداز 1سال دوران عقد 3سال زندگی متاهلی که الان 26 سالت چندوقت دیگه 27ساله میشی دوباره رفتی دنباله یه دختره 19ساله یعنی این حقو منم دارم برم الان با پسره 22ساله بپرم 

لااااال نگام کرد گفت نمیکنی گفتم از بشر دوپا چیزی بعید نیست البته من هیجوقت نمیکنم خواستم فکرشو درگیر  کنم 

منم سال اول زندگی مشترک تجربه داشتم،اصلا باورم نمیشد،یه هفته ای بود با دختری تلفنی صحبت میکرد ک متوجه شدم،چیزی ک یادمه خطشو عوض کردم،قول داد تکرار نمیکنه نزدیک ده سال گذشته و تکرار نکرد،الانم یه جورایی قضیه رو یادم رفته ولی اعتماد کامل بهش نمیکنم،البته نمیگم وسواس دارم ،به هر حال الان خیلی از خانوما به آقایون اعتماد کامل نمیکنن،شما هم عجله نکن با ترسوندن مطمءنش کن ک اگ تکرار کنه زندگیتون خراب میشه،انشالله درست میشه،به خانواده هم اصلا نگو ،خودت تصمیم بگیر و کمک مشاور ک البته من تجربه مشاور ندارم

احتمالا یه تفریح اشتباه بوده. نه هیچ قصد و فکری پشتش بوده شوهرتو بیشتر از روز اول جذب کن

متوجم 

کاش فقط یذره اروم بگیرم 

سختمه همش میگم یعنی زنگ میزده چی میگفتن بهم چه اسمسابی میدادن 

یچیز دیگه داره دیوونم میکنه که چرا اصلا تو اون بیست روز اصلا هیچی نفهمیدم اصلا یه عکسالعمل کوچولو هم نشون نمیداد اصلا 

منم سال اول زندگی مشترک تجربه داشتم،اصلا باورم نمیشد،یه هفته ای بود با دختری تلفنی صحبت میکرد ک متوج ...

من خودم به دوستام که براشون پیش اومده بود مشاور میدادم 

الان برا زندگی خودم موندم 

همش گیج کارشم

متوجم  کاش فقط یذره اروم بگیرم  سختمه همش میگم یعنی زنگ میزده چی میگفتن بهم چه اسمسابی م ...

همین ک فهمیدی دختره بیخود بوده و این تفریح احمقانه اتفاق افتاده باید یکم آروم شی عزیز

اصلا به جدایی فکر نمیکنم چون اون یه دختره 19ساله هرجایی بود حتی تموم فالوور و فالواینگاش پسر بودن پی ...

ببين اين كه مردي يا زني خيانت ميكنه دليلش مشكل طرف مقابل نيست شما هيچي كم نداري و طرف مقابل شماست كه عهد شكني كرده و اينقدر از شما مطمئن بوده كه به فكرش هم نرسيده كه اگه با من همچين رفتاري بشه ميخوام چكار كنم البته فرهنگ عمومي جامعه هم دخيل هست و اين كه معمولا اين مواقع حقوق زنان پايمال ميشه. ولي همسرتون بايد عمق ناراحتي شما رو درك كنه هيچ مشكلي نيست اگه پيشش گريه كنيد اين ضعف شما نيست اين راهي براي تخليه حس ناراحتي و خشم شماست البته اگه بچه كوچك تو خونه نيست كه شاهد ناراحتي شما باشه. روانشناس ميتونه بهتر كمك كنه ولي بايد مطمئن بشين هيچ ارتباطي با اون فرد ثالث ديگه نداره و ميتونين شروطي رو براش بزارين مثلا اگه اون خانم همكارش باشه بايد محل كارش رو عوض كنه يا بعضي افراد براي محكم كاري وكالت بلا عزل حق طلاق رو در  محضر هاي رسمي از همسرشون ميگيرن يا چيزي شبيه بنام زدن خونه و يا ... كه تلنگري باشه تا خداي نخواسته دفعه دومي در كار نباشه اينا به توافق هر دو تون بستگي داره ولي نبايد راحت ازش بگذرين زندگي اصلا جايي براي شوخي نداره و چه بسا اگه ديرتر متوجه ميشدين الان راهي بجز جدايي نداشتين پس قوي باشين شما و روي ارامش خودتون كار كتيد صبور و منطقي برين جلو زندگي مشترك مهمه ولي شما بايد براي خودتون مهمتر باشين الويت شما هستين سرتون رو بالا بگيرين شما بزرگوار هستين كه همسرتون هنوز با شما زير يك سقف هست و تلاش ميكنين به زندگيتون ادامه بدين🌺

ببين اين كه مردي يا زني خيانت ميكنه دليلش مشكل طرف مقابل نيست شما هيچي كم نداري و طرف مقابل شماست كه ...

داره نابودی منو میبینه هی میگه امروزم غذا نخوردی چرا مثل قبل دوسم نداری چرا دیگه زنگ نمیزنی پروفایلت چرا اون متن غمگینو گذاشتی مردم فکر میکنن چخبره تو زدگیمون

اینقدر گریه کردی چشات باز نمیشه و جوابای سربالای من تبخیرش میکنه 

در خصوص خونه که ساله قبل خونه دار شدیم خونه بنام منه و باید تعهد بده من همونقدر که الان نفرت دارم دوسشم دارم ولی به این سادگیا نمیگذرم شبا نا صبح نمیخوابه صبحا که میره سره کار حال نداره من که چشامو باز میکنم اروم میبینم داره نگام میکنه احساس میکنم خیلی خیلی پشیمونه 

در مورد اون دختر بگم که اشنا و فامیلو دوست نیست همکارم نیست یه فرده غریبست محل زندگیشم پایین شهره  اینارو یه پیج دیگه زدم با اسم پسر باش دوست شدم و قراره اگه بزاره بکارتش بدست من از بین بره ویلا و شاستیمو بزنم به نامش البته من برگه سلامت ازش خواستم از دکتری که خودم معرفی میکنم بله فک کرده همینجوریاست پدری ازش درارم نه دیده حضوری نه هیچی با چندتا عکس خفن پسروونه با چمدتا وعده الکی قول بکارت داده 

ببين اين كه مردي يا زني خيانت ميكنه دليلش مشكل طرف مقابل نيست شما هيچي كم نداري و طرف مقابل شماست كه ...

یچیز دیگه محلی که اشنا شدن بیمارستان بود مادرم بستری شد بیمارستان حدوده 1هفته روز ترخیص مامانم که همسرم صبح اومده بود پیش مامانم موقع برگشت تو حیاط...