2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 64 پست
اگه دوستش داری و میخواهی زندگی کنی.با مشاور صحبت کن تا راهکارهای خوبی بهت بده.ولی اگه نمیتونی فراموش ...

دوسش دارم اونم همینطور میگه لحظه لحظه که با اون حرف میزدم یا اس میدادیم عذاب وجدان کشت منو میگه انگار تو حال خودم نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم اونم همینطور میگه لحظه لحظه که با اون حرف میزدم یا اس میدادیم عذاب وجدان کشت منو میگه انگا ...

خب باشه.ولی صد در صد اعتماد نکن.برای قدم اول پیشنهاد بده اگه میخواهی دوباره بهش اعتماد کنی.....بگو در این هفته حق طلاق رو بهت بده.

اینجو مواقع بخشش فقط لازم نیست گاهی باید ترسی همیشه در دل مرد باشه.

ولی باز هم با مشاوره صحبت داشته باش

خدایا شکرت...
نظر من اینه که یکم بترسونش ولی ببخش و بگذر  یبار دیگه به خودت و شوهرت فرصت بده و بهش اعتماد کن

احتمالا یه تفریح اشتباه بوده. نه هیچ قصد و فکری پشتش بوده

شوهرتو بیشتر از روز اول جذب کن

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

دختر خوب اگه دوسش داري و بار اولش هست و ميخواي به زندگي باهاش ادامه بدي بايد حتما كمك روانشناسي بگيري برين مشاوره با هم تا بتونين اين رو پشت سر بگذارين و طول ميكشه تا ببخشيش و البته براي فراموشي خيلي بيشتر. سعي كنيد خانواده ها متوجه نشن تا ارزش و احترام همسرت از بين نره چون در غير اين صورت زندگي كنار مردي كه خانواده ها يا لااقل خانواده شما به چشم ديگه اي بهش نگاه ميكنند حس خوبي نخواهي داشت. الان شما بهت زده و تو شوك هستي درست نمي توني فكر كني يك لحظه دوسش داري يك لحظه ازش متنفري اينا همه مراحلي هيتند كه طي ميشه تا بپذيري كه اين اتفاق برات افتاده. سعي كن از تغذيه و استراحت خودت غافل نشي مشكلات جسمي اين موقع خيلي شايع هستند. هر سوالي كه گوشه ذهنت هست تو آرامش و محترمانه بپرس و اون بايد جواب بده ولي مهمتر از همه اين هست كه روانشناس ها ميگن گاهي واقعا فرد خيانتكار خودش دليل اين كارو نمي دونه. حتما پيش يك روانشناس برين چون غم و درد تجربه خيانت بقول همين روانشناس ها مثل سوگ يك عزيز هست و تمام مراحل انكار، خشم، افسردگي و در نهايت پذيرش رو شما تجربه ميكنيد و شما نياز دارين يك متخصص كه بي طرف هم هست به حرفاتون گوش بده و راهكار بهتون ارائه بده . در ضمن ميتونيد از يوتيوب از مباحث روانشناسي در مورد واكنش به خيانت و راهكاراشون استفاده كنيد. اميدوارم بتونين بهترين تصميم رو براي زندگي و آرامش خودتون بگيريد🌺

یعنی شما میگی تکرار میشه باز

چیزی که من دیدم تکرار و تکرار و...

البته قشنگ فیلم بازی می کنن یه وقتایی می گفتم دیگه تموم شد ولی اشتباه می کردم به کم کنجکاوی همه چیو معلوم می کرد 

ایشالا واس شما تکرار نشه چی بگم

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
دختر خوب اگه دوسش داري و بار اولش هست و ميخواي به زندگي باهاش ادامه بدي بايد حتما كمك روانشناسي بگير ...

مرسی دوست عزیز 

منم بخاطره اینکه ارزشش پایین نیاد سعی کردم به کسی چیزی نگم 

چیزی که من دیدم تکرار و تکرار و... البته قشنگ فیلم بازی می کنن یه وقتایی می گفتم دیگه تموم شد ولی ا ...

بهتون خیانت شده در چه حد بوده و الان داری ادامه میدی زندگیتونو

بدنم گر میگیره همش😭😭😭

مرسی دوست عزیز  منم بخاطره اینکه ارزشش پایین نیاد سعی کردم به کسی چیزی نگم

كار درستي كردين براي اطلاع دادن به خانوادتون موقعي اقدام كنيد كه تصميم براي جدايي داشته باشين مطمئن باشين اين يك لطف بزرگ هست كه به زندگيتون ميكنين و همسرتون قدردان خواهد بود.