2سال با همسرم دوست بودیم عاشقانه های افسانه ای بودیم بعداز 3سال زندگی مشترک بهم خیانت کرد و من مچشو گرفتم پیرینت گرفتم از خطش درست 20روز میشد که اشنا شده بودن و درخواست از طرف همسرم بود به هم اس میدادن الان 1ماه از ماجرا میگذره بچه هم نداریم تک فرزندم ابروی بابا مامانم خیلی برام مهمه کسی هم از این ماجرا خبر نداره من حالم بده چیکار کنم دارم خفه میشم چیکار کنم خیلی سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر خوب اگه دوسش داري و بار اولش هست و ميخواي به زندگي باهاش ادامه بدي بايد حتما كمك روانشناسي بگيري برين مشاوره با هم تا بتونين اين رو پشت سر بگذارين و طول ميكشه تا ببخشيش و البته براي فراموشي خيلي بيشتر. سعي كنيد خانواده ها متوجه نشن تا ارزش و احترام همسرت از بين نره چون در غير اين صورت زندگي كنار مردي كه خانواده ها يا لااقل خانواده شما به چشم ديگه اي بهش نگاه ميكنند حس خوبي نخواهي داشت. الان شما بهت زده و تو شوك هستي درست نمي توني فكر كني يك لحظه دوسش داري يك لحظه ازش متنفري اينا همه مراحلي هيتند كه طي ميشه تا بپذيري كه اين اتفاق برات افتاده. سعي كن از تغذيه و استراحت خودت غافل نشي مشكلات جسمي اين موقع خيلي شايع هستند. هر سوالي كه گوشه ذهنت هست تو آرامش و محترمانه بپرس و اون بايد جواب بده ولي مهمتر از همه اين هست كه روانشناس ها ميگن گاهي واقعا فرد خيانتكار خودش دليل اين كارو نمي دونه. حتما پيش يك روانشناس برين چون غم و درد تجربه خيانت بقول همين روانشناس ها مثل سوگ يك عزيز هست و تمام مراحل انكار، خشم، افسردگي و در نهايت پذيرش رو شما تجربه ميكنيد و شما نياز دارين يك متخصص كه بي طرف هم هست به حرفاتون گوش بده و راهكار بهتون ارائه بده . در ضمن ميتونيد از يوتيوب از مباحث روانشناسي در مورد واكنش به خيانت و راهكاراشون استفاده كنيد. اميدوارم بتونين بهترين تصميم رو براي زندگي و آرامش خودتون بگيريد🌺
مرسی دوست عزیز منم بخاطره اینکه ارزشش پایین نیاد سعی کردم به کسی چیزی نگم
كار درستي كردين براي اطلاع دادن به خانوادتون موقعي اقدام كنيد كه تصميم براي جدايي داشته باشين مطمئن باشين اين يك لطف بزرگ هست كه به زندگيتون ميكنين و همسرتون قدردان خواهد بود.