2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 64 پست
یچیز دیگه محلی که اشنا شدن بیمارستان بود مادرم بستری شد بیمارستان حدوده 1هفته روز ترخیص مامانم که هم ...

😒😒😒😒

ببخشید ببخشید ولی مردا واقعا بیشرف و بیغیرت شدن...خیلی خوشحالم دیگه ایران نیستم و جامعم رو تو این شرایط نمیبینم...

یه زمانی مردا حیا داشتن...

گلم اینی که تو حیاط بیمارستان  عد عیادت مادر زنش شماره میده دفعه اولش باشه هم دفعه اخرش نیست.

حواستو جمع کن...

😒😒😒😒  ببخشید ببخشید ولی مردا واقعا بیشرف و بیغیرت شدن...خیلی خوشحالم دیگه ایران نیستم و جا ...

خیلی پشیمونه حتی یبارم نرفت ببینتش میگم شاید واقعا یه هوس الکی و گذرا بود نمیدونم چی بگم و همسرم گقت درخوااست از طرفه اون بوده اون میگه این درخواست داده اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببب کثیف چندش دختره ی ..ابروی ما مجردام میبرن.خدا لعنت کنه اونکه شبکه های اجتماعیو اورد کاش همسر ایندم تو هیچکدوم نباشه..واقعا با این اینستا خیلی مردای ایرانی از راه به در شدن چقدر ادم تحصیلکرده دیدم باورم نمیشه صدف طاهریانو فالو میکنن چرا؟؟چون عکس برهنه ببینن .

اینو هیچ شوهر من جنیفر رو فالو کرده اساااسی

جنیفر فرق داره ..همه میشناسنش معروفترینه ..اون صدف طاهریان نوک انگشت اونم نمیشه ..چون میدونن عکس بد میزاره فالوش میکنن والا نقشش تو یک سریال فقط این بود که جیغ زده بود یک صحنه   من تو ایران اصلا ندیدمش

داره نابودی منو میبینه هی میگه امروزم غذا نخوردی چرا مثل قبل دوسم نداری چرا دیگه زنگ نمیزنی پروفایلت ...

شما مشاوره رفتين قبل از هر اقدامي مشاوره برين . اون دختر شخصيت و تربيت خودش رو نشون داده شما اصلا فكر خودتون رو با همچين آدمي در گير نكنين شما دارين يكجوري انتقام ميگيرين يا دلتون رو خنك ميكنين ولي نمي شه اينطوري هر چي جلوتر برين و متوجه شخصيت نابهنجار اون دختر بشين بيشتر ناراحت ميشين كه چرا با اون دختر به شما خيانت كرده بيشترين ضربه رو بازم شما ميخورين و آرامشتون بيشتر به هم ميريزه اون دختر ترسي از بي آبرويي نداره و شايد اين روش زندگي و امرار معاشش هست . شما ميخواين آبروي اون دختر بره يك طرف ماجرا همسر شماست و اين بي آبرويي دامن اونم ميگيره و شايد ديگه نتونين زندگيتونو جمع كنين الان شوهرتون تا آخر عمر شرمنده شما ميمونه ولي اينطوري كه شما گرفتين قبح ماجرا بيشتر ميريزه  و جايي براي دوباره ساختن زندگي  مشتركتون باقي نمي مونه بجاي سر وكله زدن با اون دختر، به شوهرتون فرصت جبران بدين تا بتونه تاسف و شرمندگيشو نشون بده اگه ميدونين لايق يك فرصت دوباره هست. نمي خوام نصيحت كنم ولي بنظرم در مورد روشي كه پيش گرفتين تجديد نظر كنين. البته قصد جسارت نداشتم بعنوان خواهر بزرگتر و اين كه ميدونم خانم با شخصيت و فهميده اي هستيد خواستم نظرم رو عنوان كنم.