2777
2789
عنوان

قابل توجه مازندرانی ها

256 بازدید | 28 پست

من ساکن مازندرانم امروز صبح رفتم بیرون تمام خیابون‌ها و کوچه ها پر از زباله اصلا یه وضعی،بعد میگن مسافر میاد نمیدونم تهرانی ها میان شهرمونو کثیف میکنن،به خدا شاخ در آوردم، الان که هنوز مسافرها نیومدن من چند ماهه ساکن این استان هستم یعنی تا چشم کار میکنه تمام جاها زباله هست و مردم خود استان اصلا رعایت نمیکنن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

وای خدا چقدر بد😑

سطل زباله برای چیه پس

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر کثیفشهرداری ، رفتگر جمع نمیکنه مگه؟

من اصلا نمیدونم چرا اینطوریه،چند ماهه اومدم اینجا همیشه سطل های زباله پر از آشغاله کوچه خیابونها،جوی آبها همه جا پره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
کدوم شهر هستش؟؟؟آمل و نوشهر و نور و جاده کناره و اینجاها ک خبری از آشغال نیس خیابونامون تمیزه

ببین من از قائم شهر تا نور میرم و برمیگردم کنار خیابون‌ها پره چطور میگید هیچی نیست تمام مسیر جاده پر از آشغاله نهایت آتیش میزنن که بوی بدش بد تره

باز عید شد 😂همه ریختن شمال آخرم از گرونی اونجا میان ناله میکنن شهرشونو کثیف میکنن جنگل و دریا رو خر ...

ببین هنوز کسی نیومده به اون صورت که اصلا شهرداری به شدت ضعیفه

خدایی ادم منصفی هستید دمتون گرم

قربونت عزیزم من با تصمیم همسرم اومدم اینجا برای همیشه ولی واقعا پشیمونم یعنی شهرداری عملکردش صفره

ببین هنوز کسی نیومده به اون صورت که اصلا شهرداری به شدت ضعیفه

اهالی چرا گزارش نمیدن !؟ 

شمال انقد خوشگله من هر وقت بیام برم جنگل علاوه بر آشغالای خودمون اونایی ک از قبل بودن هم جمع می‌کنم حیف طبیعیت

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

قربونت عزیزم من با تصمیم همسرم اومدم اینجا برای همیشه ولی واقعا پشیمونم یعنی شهرداری عملکردش صفره

دل پاک که داری برات شهر پاک هم ارزو میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من اصلا نمیدونم چرا اینطوریه،چند ماهه اومدم اینجا همیشه سطل های زباله پر از آشغاله کوچه خیابونها،جوی ...

چقدر حیف واقعا

شمال با اون طبیعت بی نظیرش چرا باید انقدر کثیف باشه

این الان وسط شهره؟ مردم اعتراض نمیکنن؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

ببین من از قائم شهر تا نور میرم و برمیگردم کنار خیابون‌ها پره چطور میگید هیچی نیست تمام مسیر جاده پر ...

ببین کلا مازندران آشغالسوز نداره کلا استان ب این بزرگی یکی داره 

تقصیر شهرداری هم هست تقصیر ساکنین استان هم هست تقصیر مسافرا هم هست متاسفانه همه دست ب دست هم دادن تا مازندران جنگل و دریاش و شهراش نابود بشه کلا خیلی افتضاهه

اهالی چرا گزارش نمیدن !؟ شمال انقد خوشگله من هر وقت بیام برم جنگل علاوه بر آشغالای خودمون اونایی ک ا ...

اهالی خودشون میریزن این آشغالهارو،سه روزه یه خونه نزدیک خونمون خراب کردن حالا مردم تو این سه روز انقدر تو این زمین آشغال ریختن که خدا میدونه،امروز دیدم تو زمین یه درخت هست شکوفه داده خیلی خوشگل،حالا مردم اومدن زباله هاشونو ریختن تو کیسه آویزون این درخت کردن